Altay'dan mı bahsediyoruz.tv8 izleyen varmı ?
saba tümer cemili konuk etti yarım saat önce, şimdide bişey konuk ediyorda tanımıyorum kimdir
Altay'dan mı bahsediyoruz.
Bu Altay popun herkülü gibi,yarı ünlü yarı ünsüz.evet altaymış) saba bir ara ne soracağını unuttu
Bu Altay popun herkülü gibi,yarı ünlü yarı ünsüz.
Her programa çıktı ama hala gözümde hatrı sayılır bir ünlü değil.herkül dediğin zaman insan gür tok bir ses bekliyor bu ses çok cılıız popun helenası olmasın
Her programa çıktı ama hala gözümde hatrı sayılır bir ünlü değil.
Adam Acun'un dans yarışmasınada katılmış..Şimdi farkına vardım.ajda pekkanın sesi değilmiydi o ? dans eşlğinde söylenen ?
Adam Acun'un dans yarışmasınada katılmış..Şimdi farkına vardım.
Adını tespih yapmış sallıyorum şarkısını katletti.demekki çok yönlü
umarım sadece yetenekler konusunda çok yönlüdür cinsiyettede yönlülük varsa iş kötücemil ipekçiden sora çıktı insan şüpheleniyor
Adını tespih yapmış sallıyorum şarkısını katletti.
Başında ki bereyi çıkarsa,aynı brazzers'deki kel adam.saba bu saatte bundan iyisini bulamaz adamı beleşe oynatıyor zaman doluyor işte
yok yok taverna müziğimi denir ne denirse pek aram yok onlarlatv8 i aç evet keltoş olan
Ama hiç biri J.S değilBaşında ki bereyi çıkarsa,aynı brazzers'deki kel adam.
Pis Yedili pardon Boynu Bükükler bugün ilk 3'te olur bencede.boynu bükükler iyi başlamış sbt nin zkfo şişirmesini dşünürsek yarın totalde maçn ardından 2.olabilirbıynu bükükleri bitirecek olan olay başka dizilere (!) çok benzemesi olur yoksa vadi o kadar da etki etmez
aramızda kalsın idare eder gitmişstar bir şu dizi için çaba sarfetmiyormedceziri 85 dk reklamsız götürüyor bi dolu strateji falan filanbu dizi salıya gitmeliydi kurt seyit perşembeye gelemliydi neyse olan oldu
arkadaşım hoşgeldin düşük gitmişizlemedim konukları kötü olaiblir maç da etkilemiştir
ne demek istedin şimdiPis Yedili pardon Boynu Bükükler bugün ilk 3'te olur bencede.
Ilk 3'te olur dedim.ne demek istedin şimdizaten belirtmişim zaten boynu bükükler başka dizilere çok benzerse dizi için tehlike diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?