26 Temmuz 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Bu şarkı olmamış be...

Yani Bir aşk hikayesi'ne yakışmıştıda bu diziye bu karakterlere bu şarkı gitmemiş...:)

Sana bir sır verecegimdeki sarki ne oyle :( agladim agladim :T Dram dizisi :( İlk defa bir dram dizisinde agliyorum @sokak sanati @xBUGRAx :T

Sana bir sır verecegimdeki sarki ne oyle :( agladim agladim :T Dram dizisi :( İlk defa bir dram dizisinde agliyorum @sokak sanati @xBUGRAx :T

Aylin Aslım ile Cem adrian'ın efsane şarkısı...İlk kez bir aşk hikayesinde çalarken duymuştum ve bende çok duygulanmıştım...Ama bu dizide olmamış...Bir aşk hikayesi'ne çok daha fazla yakışmıştı...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Burak Can ‏@burakcaan<small class="time" style="font-size: 12px; color: rgb(187 187 187); position: relative; float: right; margin-top: 1px;">7 dk</small>
#SanaBirSırVereceğim bölüm sonu gerçekten çok etkileyiciydi bize bile sürpriz oldu :) izleyenbeğenendestekleyen herkese sonsuz teşekkürler

OYUNCULARADA SÜRPRİZ OLMUŞ :D @sokak sanati @xBUGRAx

Babam Sınıfta Kaldı kaç hafta oldu yayınlanalı hadi onu geçtim neredeyse her gece tekrarı yayınlanıyor hala "YENİ DİZİ" :D

sana bir sir verecegim hangi diziden uyarlama @Forumdash @OzaN @XanTier @xemrexxx @xBUGRAx @sokak sanati

Hiç bilmiyorum...:)

İnşallah uyarlama değildir...Eğer uyarlama değilse Böyle özgün bir projeyi yaptığından dolayı Fox'u tebrik edeceğim...

Kaçıncı bölümü verdi? Eve gidince bakicam @xBUGRAx

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir