Palamut severim ben, yemesi daha kolayHamsi öyle yeniyor kılçığı yenen bir kılçık istersen ayır sade olarak ye kıtır kıtır gidiyor
Palamut severim ben, yemesi daha kolayHamsi öyle yeniyor kılçığı yenen bir kılçık istersen ayır sade olarak ye kıtır kıtır gidiyor
şöyle biftek gibi kesip pişirirseler evetPalamut severim ben, yemesi daha kolay
Aynen öyle çok güzel oluyorşöyle biftek gibi kesip pişirirseler evet
hamsininde uğrraştırıcı bişişi yok tut yeAynen öyle çok güzel oluyor
Ben tadını da çok sevmiyorum hamsininhamsininde uğrraştırıcı bişişi yok tut yeDoğrama parçalama zahmetide yok
Sen yemeyi bilmiyormussun onun kılcını ayıklarken zay etmişsin hepBen tadını da çok sevmiyorum hamsinin
Ben bildiğim yoldan devam ederimSen yemeyi bilmiyormussun onun kılcını ayıklarken zay etmişsin hep
Şu yaz bitsede hemen kış gelse canımı çektirdinBen bildiğim yoldan devam ederim
Aman aman kış falan gelmesin iyi böyleŞu yaz bitsede hemen kış gelse canımı çektirdin
Buraya fark etmiyor yağmur dinmiyorkıAman aman kış falan gelmesin iyi böyle
İyi işte ne güzelBuraya fark etmiyor yağmur dinmiyorkı
Sel olmasa iyideİyi işte ne güzel
Yağmurdan dolayı mı oluyor hep bunlarSel olmasa iyideBuraya gelmeden cuma salı arası modem gitmişti hala o şikayet kaytımın arızası için günlük mesaj atıyorlar çalısıyoruz diye kopmalar varda
Perşembe gecesi gitti modemmin ısığı salı geldi net yokYağmurdan dolayı mı oluyor hep bunlar
Bir tarafta yangınlar bir tarafta seller durum kötüPerşembe gecesi gitti modemmin ısığı salı geldi net yokHalada tam düzelmemiş tahmin et nekadar karısmıs ortalıkAma bizim netimize oldu bazı yerler ciddi sel olmus
Doğal afetler virüsler dünya sankı yavas yavas bitiyor gibi biri biter baska baslar artık böyle gider benceBir tarafta yangınlar bir tarafta seller durum kötüsonumuz hayrola
Deme öyle, inşallah düzelir diyelimDoğal afetler virüsler dünya sankı yavas yavas bitiyor gibi biri biter baska baslar artık böyle gider benceAma insanalr olarak bir aynaya geçip düşünmemiz lazım Allah bunları neden gönderiyor 2020 sonrası hiç şapkasını alıp önüne düşünen yok
Bir işaret bence yukarıdanDeme öyle, inşallah düzelir diyeliminsanlar kafayı yemiş zaten, herkes manyak gibi yaşıyor
Yeni nesil bir değişik zatenBir işaret bence yukarıdanEn azından bizler yaşanacak en güzel dönemleri yaşadık bizim nesil şanslı son nesildi
Sokakta oyun oynamadan evde çizgi film seyretmeden olan çocukluktan ne beklersinYeni nesil bir değişik zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?