Hazem
Favori Üye
ben sadece yazsa yüksek alırdı dedim zaten başka bişey demedimMadem yazmayacaktı niye yayınlıyordu? Biz mi dedik git yayınla diye?
ben sadece yazsa yüksek alırdı dedim zaten başka bişey demedimMadem yazmayacaktı niye yayınlıyordu? Biz mi dedik git yayınla diye?
Başka türlü gidek.saat kaç gibi çıkmıştı ? tvarsivi n den HEMEN DİNLEMELİYİM
offff : ) böyle gidersek biz forumdan atılmayız di mi ? :'(
İçtiğim çay gülmekten boğazımda kalıyordu
Bu arada dün akşam Cinayet yokmuydu???
Programa dün Hazal Kaya katıldı. Izledim bayağı eğlenceli , keyifli oldu program.Yetenek Sizsiniz Türkiye uzun bir aradan sonra totalde zirveyi almayı başarmış. Ab'de de rahat zirvede.
Küçük Gelin düşmüş ve gittikçe düşecek. Geçen hafta da söylemiştim bunu..
Güneşi Beklerken iki grupta da iyi gitmiş yine. Ama ab'mizin daha yüksek olması lazım. Survivor gelince zirveyi alır bence ab'de gb.
Avanak Kuzenler, Sihirbazın Çırağı ve Gelinlerin Savaşı filmleri iyi gitmişler.
Ben Bilmem Eşim Bilir iki grupta da harika gitmiş. Kanal D'nin en doğru hamlelerinden biri oldu programı gündüz kuşağına almak.
Kenan Erçetingöz ab'de şov yapmış. Konuk kimdi acaba merak ettim şimdi.
Doğru ya. Konusunu açmıştın unutmuşum. Ben de izlerim tekrarını o zaman.Programa dün Hazal Kaya katıldı. Izledim bayağı eğlenceli , keyifli oldu program.
18 | TATAR RAMAZAN | ATV | 26.01.2014 | 20:41:56 | 22:49:15 | 3,22 | 7,01 | 45,90 |
tanıtımla alakası yok akşam çok iyi yetenekler vardı ilk 4 te olanların hepsinin %80 üstüydüAcun'a tanitim yaradi bence
Eskiden ilk 10'da 5 , 6 Show TV olurdu. Bugün sanki eski günlere gitmiş gibi olduk.Show dün ne yapmış öyle tüm yapımlar uçmuş 😱
Aynen ya ama Beverly Hills Çuvava`yı pt1`de yayımlasa en az 6.5 reyting alırdı o saatde yayımlanmasına rağmen 6. ve 8. olan film pt1`de 3. olurduEskiden ilk 10'da 5 , 6 Show TV olurdu. Bugün sanki eski günlere gitmiş gibi olduk.
.