26 Ocak 2014 Pazar Reyting Sonuçları

Acun Medya dağıtmış ortalığı. :)

Güneş yine kötü gidiyor.

Ama 5 reyting bile çok o dizilere. Koy başrole yakışıklıyı al ergenlerin gönlünü bomboş bir dizi ne de olsa değil mi? Hani medcezir gibi boş? :):)

Küçük Gelin düşmüş.

Güneşi Beklerken üç aşağı beş yukarı aynı alıyor artık kitlesi sağlam.

Küçük Gelin düşüşe geçmeye başladı bakalım nasıl olacak sonu.

Yetenek yarışması iyi gitmiş.

Yetenek Sizsiniz Türkiye uzun bir aradan sonra totalde zirveyi almayı başarmış. :) Ab'de de rahat zirvede. :)

Küçük Gelin düşmüş ve gittikçe düşecek. Geçen hafta da söylemiştim bunu..

Güneşi Beklerken iki grupta da iyi gitmiş yine. :) Ama ab'mizin daha yüksek olması lazım. :) Survivor gelince zirveyi alır bence ab'de gb. :)

Avanak Kuzenler, Sihirbazın Çırağı ve Gelinlerin Savaşı filmleri iyi gitmişler. :)

Ben Bilmem Eşim Bilir iki grupta da harika gitmiş. :) Kanal D'nin en doğru hamlelerinden biri oldu programı gündüz kuşağına almak. :)

Kenan Erçetingöz ab'de şov yapmış. :) Konuk kimdi acaba merak ettim şimdi. :)

Kenan Ercetingoz Hazal Kaya sayesinde cok iyi gitmis :)

Yetenek Sizsiniz Türkiye uzun bir aradan sonra totalde zirveyi almayı başarmış. :) Ab'de de rahat zirvede. :)

Küçük Gelin düşmüş ve gittikçe düşecek. Geçen hafta da söylemiştim bunu..

Güneşi Beklerken iki grupta da iyi gitmiş yine. :) Ama ab'mizin daha yüksek olması lazım. :) Survivor gelince zirveyi alır bence ab'de gb. :)

Avanak Kuzenler, Sihirbazın Çırağı ve Gelinlerin Savaşı filmleri iyi gitmişler. :)

Ben Bilmem Eşim Bilir iki grupta da harika gitmiş. :) Kanal D'nin en doğru hamlelerinden biri oldu programı gündüz kuşağına almak. :)

Kenan Erçetingöz ab'de şov yapmış. :) Konuk kimdi acaba merak ettim şimdi. :)
Programa dün Hazal Kaya katıldı. :) Izledim bayağı eğlenceli , keyifli oldu program. :)

bbeb napmış 😱
o değil de kg 10 reyting altı 😱
acun yine total olmuş :A yüksek reyting alıp da ab işi olmak zor iş tabi :A

gençler kimse kendini tatmin etmeye çalışmasın yok ab olmuş yok total olmuş ne diyonuz yav :kiki: adam zirvede zirvede
küçük gelin 10 reytingle iyi gitmiş

18TATAR RAMAZANATV26.01.201420:41:5622:49:153,227,0145,90

tatarın final reytingi vay be böyle müthiş bir dizi 3 aldı finalde bari 5 i geçseydi

Tatar Ramazanın unutulacağını söylemiştim.

9 bölüm oynayıp sezon finali yapan diziyi yeni sezonda kimse hatırlamaz. :F

Güneşi beklerken total da fena gitmemiş ab de süper
Yetenek Sizsiniz Türkiye toparlanmiş
Küçük Gelin bu hafta düşmüş
Gelinlerin Savaşı da iyi gitmiş
Ben bilmem eşim bilir her iki gruptada 5 reytingi geçmiş Tebrikler