Kudurukluktan ölecek zaten bunlar teyzoşKonunuz Kızılcıık Şerbeti ne diye Yç laf atıyorsun üstelik @xemrexxx diziyi izlemiyor bile 60 küsürdür hala Cuma günün 2.dizisi kudur
Kudurukluktan ölecek zaten bunlar teyzoşKonunuz Kızılcıık Şerbeti ne diye Yç laf atıyorsun üstelik @xemrexxx diziyi izlemiyor bile 60 küsürdür hala Cuma günün 2.dizisi kudur
2. Dizi olsa nolacak 3 reytingleKonunuz Kızılcıık Şerbeti ne diye Yç laf atıyorsun üstelik @xemrexxx diziyi izlemiyor bile 60 küsürdür hala Cuma günün 2.dizisi kudur
Sen daha çok beklersin hadi canım git de ecünnülerin 40 takla atmasına rağmen eski kitlesini kazanamamasına üzülKonu dışına çıkarak kurtulamazsın nanik neyse görkem hem ünalları hem reytingi bitirir umarım
bern Survivor izliyorum 7 gün sadece pazarları kirli sepeti ile %50-502. Dizi olsa nolacak 3 reytingle
------
Sen daha çok beklersin hadi canım git de ecünnülerin 40 takla atmasına rağmen eski kitlesini kazanamamasına üzül
Hep aynı nakaratbern Survivor izliyorum 7 gün sadece pazarları kirli sepeti ile %50-50
ecünnü bu arada istediğini aldı ki 20 milyon tl ilk reklam anlaşmasını yaptı nanik sana
Bence sen okuduğunu anlamamışsın.Konunuz Kızılcıık Şerbeti ne diye Yç laf atıyorsun üstelik @xemrexxx diziyi izlemiyor bile 60 küsürdür hala Cuma günün 2.dizisi kudur
Maçı seyrediyor musun?2. Dizi olsa nolacak 3 reytingle
------
Sen daha çok beklersin hadi canım git de ecünnülerin 40 takla atmasına rağmen eski kitlesini kazanamamasına üzül
Total da en çok izlenen 2.dizi😂2. Dizi olsa nolacak 3 reytingle
------
Eeeee sen de nakaratı her duyduğunda göbek atma napalımHep aynı nakarat
Teyzem tamam en çok izlenen ikinci dizi biz de günün en az izlenen dizisi hiçbir zaman demedik yalana ne gerek var ama o reytingle neye yarar ikinci dizi olmasıTotal da en çok izlenen 2.dizi😂
Teyzem tamam en çok izlenen ikinci dizi biz de günün en az izlenen dizisi hiçbir zaman demedik yalana ne gerek var ama o reytingle neye yarar ikinci dizi olması
İzledimBence sen okuduğunu anlamamışsın.
Maçı seyrediyor musun?
Nasıl buldun ? @emreemreu nin konusuna yorum yaptın mı?İzledim
Spor bölümünde açılan konulara da yorumlarını bekleriz.İzledim
Konu açmayı biraz saldım pijamalı Erdal.Spor bölümünde açılan konulara da yorumlarını bekleriz.