Sen hele bir oyunu yolla
Harun'da bugün 100 tane oy yolladım demiş bi seni atlamış. Takmıyor seni artık. Bi oklava lazım.
Sen hele bir oyunu yolla
@Harunnn60 süre dolmadan yine yollar oyunu benim ona güvenim tamHarun'da bugün 100 tane oy yolladım demiş bi seni atlamış. Takmıyor seni artık. Bi oklava lazım.@Harunnn60
şutlasam ortağına sahip çıkmıcaksın yanı o giderse bende yokum demiceksinAynen onu saf dışı bırakıp diktatör olacağım.
şutlasam ortağına sahip çıkmıcaksın yanı o giderse bende yokum demiceksin
Aynen onu saf dışı bırakıp diktatör olacağım.
Diktatörler #hayırşutlasam ortağına sahip çıkmıcaksın yanı o giderse bende yokum demiceksin
Diktatörler #hayır
Çikolara #evet.
Umuta dikkat etBi tekmede ben vururum.
Diktatörler #hayır
Çikolara #evet.
Umuta dikkat et
Kendisi açık açık tekmeyi atarım diyor ama daha gizlisi saklısımı kalmıs bu işin ayollBi tekmede ben vururum.
Kendisi açık açık tekmeyi atarım diyor ama daha gizlisi saklısımı kalmıs bu işin ayoll
Aaa ben öyle mi dedim. Sen dedin kovsam naparsın diye. Resmen aramızı bozmak için plan kuruyor bu @Harunnn60
Sende mi ara bozmaya çalışanlardan oldun.))
Aaa ben öyle mi dedim. Sen dedin kovsam naparsın diye. Resmen aramızı bozmak için plan kuruyor bu @Harunnn60
Sende mi ara bozmaya çalışanlardan oldun.))
hhahah aa kim ara bozmaya çalısıyor bu mesajlar analtıyor ayoll .A
Harun'da bugün 100 tane oy yolladım demiş bi seni atlamış. Takmıyor seni artık. Bi oklava lazım.#21sokak sanati, Bugün 22:29@Harunnn60
#22Çiğdem-, 59 dakika önce
Aynen onu saf dışı bırakıp diktatör olacağım.#23sokak sanati, 56 dakika önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?