Sen hele bir oyunu yolla![]()
![]()
![]()
Harun'da bugün 100 tane oy yolladım demiş bi seni atlamış. Takmıyor seni artık. Bi oklava lazım.
Sen hele bir oyunu yolla![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 süre dolmadan yine yollar oyunu benim ona güvenim tamHarun'da bugün 100 tane oy yolladım demiş bi seni atlamış. Takmıyor seni artık. Bi oklava lazım.@Harunnn60
şutlasam ortağına sahip çıkmıcaksın yanı o giderse bende yokum demiceksinAynen onu saf dışı bırakıp diktatör olacağım.![]()
şutlasam ortağına sahip çıkmıcaksın yanı o giderse bende yokum demiceksin![]()
Aynen onu saf dışı bırakıp diktatör olacağım.![]()
Diktatörler #hayırşutlasam ortağına sahip çıkmıcaksın yanı o giderse bende yokum demiceksin![]()
Diktatörler #hayır
Çikolara #evet.![]()
![]()
Umuta dikkat etBi tekmede ben vururum.![]()
Diktatörler #hayır
Çikolara #evet.![]()
![]()
Umuta dikkat et![]()
![]()
![]()
Kendisi açık açık tekmeyi atarım diyor ama daha gizlisi saklısımı kalmıs bu işin ayollBi tekmede ben vururum.![]()
Kendisi açık açık tekmeyi atarım diyor ama daha gizlisi saklısımı kalmıs bu işin ayoll
![]()
![]()
![]()
Aaa ben öyle mi dedim. Sen dedin kovsam naparsın diye. Resmen aramızı bozmak için plan kuruyor bu @Harunnn60
Sende mi ara bozmaya çalışanlardan oldun.))
Aaa ben öyle mi dedim. Sen dedin kovsam naparsın diye. Resmen aramızı bozmak için plan kuruyor bu @Harunnn60
Sende mi ara bozmaya çalışanlardan oldun.))
hhahah aa kim ara bozmaya çalısıyor bu mesajlar analtıyor ayoll .A![]()
Harun'da bugün 100 tane oy yolladım demiş bi seni atlamış. Takmıyor seni artık. Bi oklava lazım.#21sokak sanati, Bugün 22:29@Harunnn60
#22Çiğdem-, 59 dakika önce
Aynen onu saf dışı bırakıp diktatör olacağım.#23sokak sanati, 56 dakika önce