Yarın burada olurum. :) umarım sende hatırlarsin bazı olaylari :)

Ayrıca ütopya orjinalde 10 ay sürüyor biz 6. Aydayiz bunun şans ile alakası yok bence program şanslı olsa başta acun başında olurdu program resmen üvey evlat muamelesi gördü resmen :D
bu reytingle devam eden pek programı yokyok tv8 programı tutturmak için bun takla atillar. yine fos yine fos))

Ütopya yükselmiş sevindim. Ama tadı bozuldu sezon sonu bitmeli diye düşünüyorum. :)

Survivor çok iyi gitmiş.

Aramızda kalmasın da habire saat değiştiriyor.Hatta jess yarın şu saateyiz diyip dalga geçiyor :A
pek program yok dedim hiç program yok demedim)) ver fırına satı pek değişmezse de düşük reyting alıyor ama aramızda kalmasın ve fırına hep izlemeyen saatlerde başka program da koysanız çok fazla reyting almaz. ama ütopya çok iyi saatlerde denendi hep fos reyting aldı en sonunda survivor arkasına koydular survivor gazıyla biraz toparlandı

pek program yok dedim hiç program yok demedim)) ver fırına satı pek değişmezse de düşük reyting alıyor ama aramızda kalmasın ve fırına hep izlemeyen saatlerde başka program da koysanız çok fazla reyting almaz. ama ütopya çok iyi saatlerde denendi hep fos reyting aldı en sonunda survivor arkasına koydular survivor gazıyla biraz toparlandı
Aramızda kalmasın,ver fırına,stil, başka ne vardı?(pt dişindakiler)

Aramızda kalmasın,ver fırına,stil, başka ne vardı?(pt dişindakiler)
arada sekiz de sekiz diye tanıtım programı var. aylar önce aileler yarışıyor vardı. o bayağı düşük aldı

benim stilim saatine göre iyi reyting alıyor. eski reytingi yok ama tv8 için iyi