26 Mayıs 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Ateş Kuşları | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı | TRT 1

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Dün akşam böyle bir sahne izletildi bunun yanında onlar masum ve sıradan kalıyor.

https://twitter.com/x/status/1662194093135388672
------

Bu Cuma beklediğim kaos ortamı oluşmamış.
Bazı arkadaşlar saçmalamanın dozunu artırdığı için laf bile etmeye değmiyor ondan.

Ne var bunda X li sitelerde fetil videosu izleyen milyonlar var ülkede, insanların yatak odasında naptığı kimseyi ilgilendirmez
X'li siteler değil ulusal kanal burası.
İnsanların yatak odasını izlemek sorun değil ama daha önce yüz bin kez işlenen aldatma konusu rahatsız ediyor ne kadar tutarlısın.

Reactions: offensive
X'li siteler değil ulusal kanal burası.
İnsanların yatak odasını izlemek sorun değil ama daha önce yüz bin kez işlenen aldatma konusu rahatsız ediyor ne kadar tutarlısın.
Ben rahatsız etmesine laf etmiyorum farkındaysan yalı çapkınının rakibi çocuklar duymasın ya da this is us dizisi değil, öyle davranmanıza laf ediyorum
)))

Reactions: Angelica
Geçen hafta da bu hafta da reytingin tüm cephelerinde kaybettiler, dizinin konusu hamile eşini aldatan adam ve gelininin teyzesine sarkan kart horoza döndü neyini savunsunlar
Hahahahahahahahayyyyy git sen üç grupta da düşmenize üzül be cnm, aslanlar gibi artmış tüm gruplarda be aslanız be

Yalı Çapkını senaristleri gerçek hikaye adı altında ayak fetişi fantezilerini yayınlıyor. İzleyenlere Allah yardım etsin diyorum.

Kızılcık Şerbeti mantıksız senaryosu ile izleyiciyi bayağı darlıyor. 1,2 sahne izledikten sonra bölüme gerek kalmıyor.