26 Mayıs 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Ateş Kuşları | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı | TRT 1

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Maşallah karnı burnunda karısını aldatan adam, kapalı diye istenmeyen gelin, babasının kim olduğunu 16-17 yaşında öğrenen çocuk gören de Kızılcık aile dizisi ya da aksiyon dizisi falan sanacak, çok farklıymış YÇ den :A

Dün akşam böyle bir sahne izletildi bunun yanında onlar masum ve sıradan kalıyor. :A

------

Bu Cuma beklediğim kaos ortamı oluşmamış. :A
Bazı arkadaşlar saçmalamanın dozunu artırdığı için laf bile etmeye değmiyor ondan. :A

Ne var bunda X li sitelerde fetil videosu izleyen milyonlar var ülkede, insanların yatak odasında naptığı kimseyi ilgilendirmez :A
X'li siteler değil ulusal kanal burası. :A İnsanların yatak odasını izlemek sorun değil ama daha önce yüz bin kez işlenen aldatma konusu rahatsız ediyor ne kadar tutarlısın. :A

• Beğendim
Reactions: offensive
X'li siteler değil ulusal kanal burası. :A İnsanların yatak odasını izlemek sorun değil ama daha önce yüz bin kez işlenen aldatma konusu rahatsız ediyor ne kadar tutarlısın. :A
Ben rahatsız etmesine laf etmiyorum farkındaysan yalı çapkınının rakibi çocuklar duymasın ya da this is us dizisi değil, öyle davranmanıza laf ediyorum :))))

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Geçen hafta da bu hafta da reytingin tüm cephelerinde kaybettiler, dizinin konusu hamile eşini aldatan adam ve gelininin teyzesine sarkan kart horoza döndü neyini savunsunlar :A
Hahahahahahahahayyyyy git sen üç grupta da düşmenize üzül be cnm, aslanlar gibi artmış tüm gruplarda be aslanız be :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z

AB grubu
Screenshot_20230527_225045_Instagram~2.jpg

Yalı Çapkını senaristleri gerçek hikaye adı altında ayak fetişi fantezilerini yayınlıyor. İzleyenlere Allah yardım etsin diyorum. :)

Kızılcık Şerbeti mantıksız senaryosu ile izleyiciyi bayağı darlıyor. 1,2 sahne izledikten sonra bölüme gerek kalmıyor.