Belki Eşref Rüya
2 bölüme belli olur tutar mı tutmaz mı ama AB ve ABC1'i alması umut vaad ediyor. Ama şimdilik oranlar normal yaniEsref Rüya Total ve ABC1'de hafif düsmüs, AB'de yükselmis. Kadir Gecesi dizilere genel olarak etki etmis gibi.
haftaya bayram tatili ve galata-fener maçı var. eşrefe reyting yine az gelir. yanlış zamanda başlattılar. bayram sonrası bölümün reytingi çok önemli olacak.En az 6 alması gerekiyor ki maliyetini kurtarsın Eşref. Bayram dönüşü de alamazsa 5. bl. final haberini alırız.
Leyla öldürücü darbeyi almamış günün en az etkilenen dizisi olmuş hatta AB'de yükselmiş. 😱
Kendi ayaklarına sıktılar.haftaya bayram tatili ve galata-fener maçı var. eşrefe reyting yine az gelir. yanlış zamanda başlattılar. bayram sonrası bölümün reytingi çok önemli olacak.
goreceli elbette ,^bence ,esref ruya dunku bolumu ile daha yuksegini hak ediyordu . elbette , iki grupta yukselmesine sevindim .Yoğun gündem ve kadir gecesi nedeniyle genel bir düşüş var.
Eşref Rüya ise hem ab ve abc'de biraz yükselmiş hem de çok iddialı olmayan reytingiyle bu gruplarda en çok izlenen dizi olmuş, totalde de en az izlenen...
Apar topar final yapacak kadar kötü durumda değil ama uzun ömürlü olacağına dair güven veren reytingi de yok, 4-5 bölüm daha sınav vermesi lazım...
Anlamıyorum böyle iddialı bir diziyi niye bu zamanda başlatırsınKendi ayaklarına sıktılar.
Para hırsı. Bir an önce yayına sürüp ceplerini doldurmak istiyorlar. Yüzde 50-yüzde 50 şansları var. Eğer tutarsa para akışı in, tutmazsa beş bölüme final para akışı out.Anlamıyorum böyle iddialı bir diziyi niye bu zamanda başlatırsın