26 Mart 2025 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Sahipsizler - 17. Bölüm | Star TV

• Kuruluş Osman - 186. Bölüm | ATV

• Leyla - 27. Bölüm | NOW

• Eşref Rüya - 2. Bölüm | Kanal D

• Survivor 2025 All Star - Gönüllüler | TV8

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
11,075
Puanı
860
ajpvden.png

1716390361387-png.127046

Belki Eşref Rüya

esref ruya fragmanlar iyi gozukuyordu , bakalim reytinglerde nasil bir durum ortaya cikacak . sahsen pek reyting isinden anlamam.
tv dizilerine genel bakisim ; hosuma giden dizi oldugunda ,hikaye de hosuma gitmeyen durum olmadikca-gittigi yere kadar- izlerim . :)

bugunku izleme secimim ; esref ruya .

@TenTen

• Beğendim
Reactions: TenTen
TV izlemiyorum.

Eşref tutmayacak bence, Kadir Gecesi iyice çöker reytingleri. Leyla'da final haberi için öldürücü darbeyi alacak gibi.

Sahipsizler 17. Bölüm
TOTAL (1) : 7,05
AB (5) : 3,05
ABC1 (2) : 4,57

Kuruluş Osman 186. Bölüm
TOTAL (2) : 5,00
AB (3) : 3,74
ABC1 (3) : 4,56

Leyla 27. Bölüm
TOTAL (6) : 3,62
AB (2) : 3,89
ABC1 (5) : 3,84

Eşref Rüya 2. Bölüm
TOTAL (7) : 3,60
AB (1) : 4,19
ABC1 (1) : 4,92

Survivor 73. Bölüm
TOTAL (9) : 3,14
AB (9) : 2,17
ABC1 (9) : 2,82

Yoğun gündem ve kadir gecesi nedeniyle genel bir düşüş var.

Eşref Rüya ise hem ab ve abc'de biraz yükselmiş hem de çok iddialı olmayan reytingiyle bu gruplarda en çok izlenen dizi olmuş, totalde de en az izlenen...

Apar topar final yapacak kadar kötü durumda değil ama uzun ömürlü olacağına dair güven veren reytingi de yok, 4-5 bölüm daha sınav vermesi lazım...

En az 6 alması gerekiyor ki maliyetini kurtarsın Eşref. Bayram dönüşü de alamazsa 5. bl. final haberini alırız.

Leyla öldürücü darbeyi almamış günün en az etkilenen dizisi olmuş hatta AB'de yükselmiş. 😱

Tüm sektörler o kadar kötü ki dizi sektörü hepsinden beter. Diziler belli kalıplara girdiler ve o yüzden de yükselemiyorlar. Aynı oranlarda dönüyorlar. Farklı dizi çekilse de denekler izlemiyor bu sefer. Acilen reytinge bir çare bulmaları lazım. Yoksa sektörün daha iyi günleri bunlar.

En az 6 alması gerekiyor ki maliyetini kurtarsın Eşref. Bayram dönüşü de alamazsa 5. bl. final haberini alırız.

Leyla öldürücü darbeyi almamış günün en az etkilenen dizisi olmuş hatta AB'de yükselmiş. 😱
haftaya bayram tatili ve galata-fener maçı var. eşrefe reyting yine az gelir. yanlış zamanda başlattılar. bayram sonrası bölümün reytingi çok önemli olacak.

Yoğun gündem ve kadir gecesi nedeniyle genel bir düşüş var.

Eşref Rüya ise hem ab ve abc'de biraz yükselmiş hem de çok iddialı olmayan reytingiyle bu gruplarda en çok izlenen dizi olmuş, totalde de en az izlenen...

Apar topar final yapacak kadar kötü durumda değil ama uzun ömürlü olacağına dair güven veren reytingi de yok, 4-5 bölüm daha sınav vermesi lazım...
goreceli elbette ,^bence ,esref ruya dunku bolumu ile daha yuksegini hak ediyordu . elbette , iki grupta yukselmesine sevindim .

artarak devam edecegine inaniyorum . ki, dunku bolum bi nevi bunun kivilcimi gibiydi. velhasil - bolumden cok keyif aldim .

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: offensive