Balon dizileri sevdiğini bilmiyordum.@Emre Ozansoy Aga why 😂😂
Senin dilin fazla uzamışÖfff yine saçmalamakta üstüne yok maç varmış dün otur ye fesatlıktan kendini şimdi
Aga no balon 😂 Ben bunu izlemek şimdilik, uyarlama bitmek, ben kaçmak 😂Balon dizileri sevdiğini bilmiyordum.
Maç vardı muhtemelen etkilemiş haftaya yükselir 😂Daha Bahar aylarının bitmesine var gıııı bu ne acele düşüş için 😱
Diğerleri zaten ruhuna fatiha
Hazırlık maçlarının pek tesir ettiğini sanmıyorum reytinge. Olsa olsa 0.3/0.5 oynar.Haklı olabilirsin, 14 reyting almış diziden %18'lik erkek kitleyi çıkarsan 2.5 reyting kaybetmesi lazımdı ama yine de sadece 1 reytinglik düşüşü var. Çok güzel sempatik dizi, zaten maçı izleyenler pişman oldu
Hangi gazete?Yanlış bilmiyorsam %82 si kadınmış izleyenlerin. Bir gazetede araştırmışlar ordan okumuştum. Geriye kalan erkek izleyiciden kayanlar olduysa bu düşüşü açıklayabilir belki.
Yabani dizisinin hala inatla reyting yükseltmesi ve oranlarını koruması da yüzümü güldürdü. Senaryo daha iyi yazılsa 5 reytingi geçecek demek ki.
Oksijen gazetesiHangi gazete?
Ben de okumak istiyorum.
Satın alıp okumuştum gazetede araştırma yazısını. Senin için sitesine bakacağım şimdi. Paylaştılarsa atarım burayaLink 🔗 var mı ?
Çok teşekkür ederim. Oksijen haftalık yayın yaptığı için geçen haftaki sayısındadir zaten. Haberin başlığını yazsan bile yeterli.Satın alıp okumuştum gazetede araştırma yazısını. Senin için sitesine bakacağım şimdi. Paylaştılarsa atarım buraya
Son 3 sezonun en büyük çıkışı manşetiyle paylaşmışlar ama şablon olarak sitelerine eklememişlerÇok teşekkür ederim. Oksijen haftalık yayın yaptığı için geçen haftaki sayısındadir zaten. Haberin başlığını yazsan bile yeterli.
Ben kendim bulayım.
Senin zamanın gitmesin