26 Mart 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları

Hahahah hic gulesim yoktu senin kalite dedigin parasutde yayin yapmaksa 8 gun onu yapti 3_5 senin kafandan kisi izlioki zaten bu sizin kafaniz reytingde oyle cakilmis durumdasinizki buda bizim kalitesiz kafamizla aldigimiz reytingler eger oyle goruyasan yeni sezona kaliteyi yukseltiriz sorun yok hadi naas ! 8 gun izle 8 bolumde final yapar bunada kalite dersin 8 gun 8 bolumde final yapti die :F
Reytinglere önem vermiyorum ne diyorum bak tekrar söyleyim kalitesiz işler her zaman ilgi görür Çukur da kalitesiz olduğu için izleniyor bu kadar basit bu rezil dizi ne kadar reyting alırsa alsın kalitesiz olduğu gerçeği değişmez :A

8. Gün üzdü. :( AB'de azıcık yükselmiş ama genel olarak 3.5 reytinge ulaşsa daha iyi olurdu. Yine de aşırı düşmezse 10-13 bölüm devam edeceği kesin.

SBA da düşmeye başlamış, Mavi Top'un çöküşü beklediğimden daha hızlı geliyor. :Z

Forumda Yasak Elma denilen basit dizinin parodisini yapmayı düşünüyorum eminim ki o haliyle bile gerçeğinden çok daha iyisini yaparım. :A
Kırgın Çiçekler daha iyi izleniyordu :A

Vallaha TWD'den alıntı sahneler ve karakter gibi:X İlerleyen haftalarda görürüz. Evet halk (18-26 delükanlular:A) siyah palto giyip kulaklık taktiğinda kendilerini Yamaç gibi hissettikleri için beğenilir tabi :A Geçen sene bu tayfa saçlarını 3 numara yaptılar İçerde Sarp'tan etkilendikleri için:A

8.gün Çukur kitlesine hitap ettiği için yüksek reyting beklemek abesti:T: Kesinlikle Cuma olmalıydı. Başka da sözüm yok!
Aaa bakalım bu bölümün etkisini aslında haftaya daha iyi görecez ayoll ya düşecek ya yükseliş devam edecek :A

8.Gün Başka gün olsa belki şansı olurdu ama ben yine 1.Bölümden kaçardım :F Dizinin içeriğide iyi değildi bunuda kabul etmek lazım Tek İskender ile olmazdı :A

Kırgın Çiçekler'den daha iyi gider dedikleri Ay Yapım dizisine bakın hele. Ahım tuttu. :A Ben hangi diziyi istersem o dizi tutar Pazartesi artık.

Vallaha TWD'den alıntı sahneler ve karakter gibi:X İlerleyen haftalarda görürüz. Evet halk (18-26 delükanlular:A) siyah palto giyip kulaklık taktiğinda kendilerini Yamaç gibi hissettikleri için beğenilir tabi :A Geçen sene bu tayfa saçlarını 3 numara yaptılar İçerde Sarp'tan etkilendikleri için:A

8.gün Çukur kitlesine hitap ettiği için yüksek reyting beklemek abesti:T: Kesinlikle Cuma olmalıydı. Başka da sözüm yok!
TWD nedir?Bilen yazabilir mi lütfen?