teşekkürler de içine çekmemiş hali buysa içine çekmiş halini merak ediyorum,bunca rakibe karşı yükselerek zirvede yer almışÇukur , İçerde kopyası bir iş ve içine çekemiyor insanı kalitesiz kısaca ama sana da saygı duyarım düşüncene
teşekkürler de içine çekmemiş hali buysa içine çekmiş halini merak ediyorum,bunca rakibe karşı yükselerek zirvede yer almışÇukur , İçerde kopyası bir iş ve içine çekemiyor insanı kalitesiz kısaca ama sana da saygı duyarım düşüncene
İstediği kadar yüksek alsın seyirci güzel işlere değer vermez güzel olmayanlara verir genelde maalesef..teşekkürler de içine çekmemiş hali buysa içine çekmiş halini merak ediyorum,bunca rakibe karşı yükselerek zirvede yer almış
bunu yasak elma--8.gün örneklerinden de görüyoruz evet haklısınİstediği kadar yüksek alsın seyirci güzel işlere değer vermez güzel olmayanlara verir genelde maalesef..
Ben terbiyemi asicak bisey soylemedim yok oyle dunya 1i yazicak kalitesiz olmak istiyorsaniz cukur izleyin ! Ama ne yigit kalitesi yuksek izleycileri varki valla kalitesiyle kalitesiz diyenleri gomer neyse en buyuk cevap reytingler onun bunun benim bile konusmamin bir onemi yok reyting cok agir sert tokat gibi cevabdir !Sen önce bi terbiyeni takınsana,herkes dizisini savunabilir buna sende dahilsin ama saygı çerçevesinde.
Yasak Elmaya kim kalitesiz dedi anlamadim gayet yerinde kalitesi var pazartesi gibi zor gunde one cikmasi 2 ci bolumden 5 ustu reyting almasi basaridir izleyci kadroya degil hikayenin farkli olmasina onem verir yasak elma guzel farkli hikayenin dizisi atv elinden kacirdigina bin pismandir suanİstediği kadar yüksek alsın seyirci güzel işlere değer vermez güzel olmayanlara verir genelde maalesef..
Ben demedim yanlış anlamışsın senYasak Elmaya kim kalitesiz dedi anlamadim gayet yerinde kalitesi var pazartesi gibi zor gunde one cikmasi 2 ci bolumden 5 ustu reyting almasi basaridir izleyci kadroya degil hikayenin farkli olmasina onem verir yasak elma guzel farkli hikayenin dizisi atv elinden kacirdigina bin pismandir suan
Ben demedim yanlış anlamışsın sen
YASAK ELMA aynen atv pişman çok zatençok güzel dizi 3.bölümüyle dizi yeni başlayacak aslında6 gelir en az
Yo biliyorum sen demedin zaten yorumlarda gordum yazdim aynen haftaya 6.20 -6.50 ye kadar yukselme yapa bilirKalitesiz diemez kimse izleyciye ! O yuzden benimde i lafa bu cevabi vermem normal 8 bolume kalsa sevinsinler hele
Siyah Beyaz'ın devri de bitti artık.Yo biliyorum sen demedin zaten yorumlarda gordum yazdim aynen haftaya 6.20 -6.50 ye kadar yukselme yapa bilir
KanalD izleycisi hemen hemen foxa kaymis dunde bildirdim ilgi gorecektir dizi dahada basarilar
Gecen hafta tahmin etmisdim yasak elma siyah beyaz aska tehlike olacagini KanalD gibi dev kanali ne hale getirdiler yeni patronlar gelsinde kanal nasil yonetilir gostersinlerSiyah Beyaz'ın devri de bitti artık.
Yine aynı düzeyde kalır gibiGecen hafta tahmin etmisdim yasak elma siyah beyaz aska tehlike olacagini KanalD gibi dev kanali ne hale getirdiler yeni patronlar gelsinde kanal nasil yonetilir gostersinler
Bakalim fox show gibi mf yapim medyapimla diziler yaparsa bide ay yapima dizi cektirirse durum iyi olur buyuk marka kanal d sadece duzensiz yayinciligi ile izleycisini foxa kaptirdi kanal d bir donem ciddi kadin kitlesinden olusan bir kanaldi simdi o kitle foxdaYine aynı düzeyde kalır gibi
Şimdi değil FOX hep kadınlara yönelik kadındı halen de öyle (çoğu zaman)Bakalim fox show gibi mf yapim medyapimla diziler yaparsa bide ay yapima dizi cektirirse durum iyi olur buyuk marka kanal d sadece duzensiz yayinciligi ile izleycisini foxa kaptirdi kanal d bir donem ciddi kadin kitlesinden olusan bir kanaldi simdi o kitle foxda
OK.Kalitesiz diemez kimse izleyciye ! O yuzden benimde i lafa bu cevabi vermem normal 8 bolume kalsa sevinsinler hele
InsAllah evet kivanc tatlitug dizisi galiba bekliyoruz evetde ama kanald den kitlede kaydi foxaŞimdi değil FOX hep kadınlara yönelik kadındı halen de öyle (çoğu zaman)
Ay Yapım FOX geliyor zaten Eylül 'de.
İnsanların, kalite olarak vasatlığa bile erişemeyen, bıkmadan usanmadan kendini sürekli tekrar eden Türk dizileri için tartışması ve birbirlerinin kalplerini kırması hakkında ne düşünüyorsun? @Tolstoyevski
Vallaha TWD'den alıntı sahneler ve karakter gibi
Ahahah Allah seni kahretsin, cinselliğin batsın.Her şeyden önce zaman kaybı tabi. Açar bol cinsellik ve öpüşme sahneli bir yabancı "sinema" filmi ya da dizisi izlerim daha iyi, en azından sahneleri tekrar etseler bile keyif verir.
Ahahah Allah seni kahretsin, cinselliğin batsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?