26 Mart 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Kurtlar Vadisi ve Kocamın Ailesi'ne tebrikler.

[HASHTAG]#Bedel[/HASHTAG], yükselmiş ama 3'ü geçse daha da rahat olacak.

serçede başrollerde dahil 1 tane kaliteli oyuncu yok hadi yan oyuncuları geçelim en azındna başroller götürür diyecem ama dizide başrollerden bile kaliteli oyuncu yok bu dizide reytingi olan 1 tane oyuncu bile yokki

serçede başrollerde dahil 1 tane kaliteli oyuncu yok hadi yan oyuncuları geçelim en azındna başroller götürür diyecem ama dizide başrollerden bile kaliteli oyuncu yok bu dizide reytingi olan 1 tane oyuncu bile yokki
Songüle haksizlik yapma iyi oyuncudur

Songüle haksizlik yapma iyi oyuncudur
cnm hiçbir oyuncunun hayran kitlesi yok hiç bir insan bu oyuncular için dizi takip etmez dizilerde birazda hayranları olan oyuncu lazım dizi kötü olsada oyuncu hatrına bakan insanlar oluyor ama bu oyuncuların hiçbiri reyting getiren oyuncu değil

kıskançlıktan iyice çatlamışsın

Maral çok iyi gitmiş tv8 için.

Seksenler'in reytinglerde düştüğünü sanıyordum ama hala çok iyi durumu. Büyük başarı.

Kurtlar Vadisi Pusu yavaş yavaş eriyor gibi ama daha önce de benzer düşüşler yaşayıp yükselmişti. Daha uzun yıllar devam eder.

hiç anlamıyorum. belki de bu sezonun en özenle hazırlanan dizisi Serçe Sarayı. Totalden geçtim artık, bari AB'de bir şeyler yapabilse, İki Dünya Arasında'nın bile gerisine kalmış.
Kim izliyor bunları, nasıl izliyor, nasıl bir kültürel yapıya sahip? Bu reyting sonuçları, insanların neler izlediği bile sosyal anlamda ne kadar gerilediğimizin bir göstergesi, yazık...

Serçe sarayının ilk bölümünü @aserat54 çok övüyordu Hatta diziyi elestiren üyelere kızıyordu şimdi ne düşünüyor acaba ?

Kocamin Ailesi Vadi'den 14 dakika gec baslayip 32 dakika gec bitiyor arkadas... Arada 46 dakika var! Bu sartlarda Vadi nin AB de zirveyi almasi imkansiz... Önümüzdeki haftadan itibaren bölümler dahada kisa olacaktir cünkü Kara Kutu geldi 23:15'e yani yakinda Total de gider!

@Çiğdem- Sorun Vadideki aşk sahneleri değil öyle olsaydı daha ilk konseptin ilk bölümlerinde nalları dikerdi bir Elif Eylül gerçeği var bu dizide unutmayalım unutturmayalım
Sorun 250 bölümü deviren Pusu konseptinin artık izleyiciyi sıkmasında.

Bu sezon Pusu konsepti final yapsın aradan 1-2 sezon geçsin eski senaryo takımı eski mutfak ekibi toplansın Vadi 13-14'leri geçmezse forumu bırakır daha da Vadiyi izlemem bu kadar söylüyorum. Biraz ara şart dizi son 2 sezonda çok kan kaybetti dinlenip kendini unutturmaya başladığında ortaya çıkması lazım yoksa 6-7'lerden ileri gitmeyiz.

Bedel pek iyi gitmiyor gibi duruyor, yakında gidici.

vadi iyi gitmiş maral da yine iyi gitmiş tebrikler