serçede başrollerde dahil 1 tane kaliteli oyuncu yok hadi yan oyuncuları geçelim en azındna başroller götürür diyecem ama dizide başrollerden bile kaliteli oyuncu yok bu dizide reytingi olan 1 tane oyuncu bile yokkikvp eskiye kilometrelerce uzxak reyting sistemi düzüelince gerçekler ortaya çıktı )
maral yakında ab de geçer vadiyi ))
serçeyi @Çiğdem- vurmuş diyolla büyüsüyle.ss
asla vazgeçmem iyi gidiyor demek ki başrole manken bulmak gerekiyor artıkın
Songüle haksizlik yapma iyi oyuncudurserçede başrollerde dahil 1 tane kaliteli oyuncu yok hadi yan oyuncuları geçelim en azındna başroller götürür diyecem ama dizide başrollerden bile kaliteli oyuncu yok bu dizide reytingi olan 1 tane oyuncu bile yokki
cnm hiçbir oyuncunun hayran kitlesi yok hiç bir insan bu oyuncular için dizi takip etmez dizilerde birazda hayranları olan oyuncu lazım dizi kötü olsada oyuncu hatrına bakan insanlar oluyor ama bu oyuncuların hiçbiri reyting getiren oyuncu değilSongüle haksizlik yapma iyi oyuncudur
kıskançlıktan iyice çatlamışsınserçede başrollerde dahil 1 tane kaliteli oyuncu yok hadi yan oyuncuları geçelim en azındna başroller götürür diyecem ama dizide başrollerden bile kaliteli oyuncu yok bu dizide reytingi olan 1 tane oyuncu bile yokki
Bıraktım. İlk bölümü sevmiştim, ama ikinci bölüm beni pek tavlayamadı. Sonu Beş Kardeş, Filinta ve Gönül İşleri gibi oldu.Serçe sarayının ilk bölümünü @aserat54 çok övüyordu Hatta diziyi elestiren üyelere kızıyordu şimdi ne düşünüyor acaba ?
Sen çok ani kararlar veriyorsun bu sana ders olsunBıraktım. İlk bölümü sevmiştim, ama ikinci bölüm beni pek tavlayamadı. Sonu Beş Kardeş, Filinta ve Gönül İşleri gibi oldu.
Çok fazla dizi izlediğimi fark ettim ve bazılarını (10 bölümünü izlediğim Paramparça'yı bile) bırakmak zorunda kaldım.Sen çok ani kararlar veriyorsun bu sana ders olsun