26 Mart 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 3 12.5%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Survivor (Show)

Oy: 8 33.3%
  • Son (ATV)

Oy: 1 4.2%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 2 8.3%
  • Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Koyu Kırmızı (Star)

Oy: 4 16.7%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 4 16.7%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    24
Gerçekliği şüpheli SBT sonuçlarına göre günün yorumu şöyle :

1-) Gece gece yangın çıkararak önemli bir reyting olayına imza atan Survivor iki grupta da çok çok küçük oranlarda yükseldi. Survivor ile ilgili asıl dikkat çekici durum Acun'un Survivor'u tam yeni bölüm başladığı sıralarda bölmesi. Yani "Survivor" bölümü "yeni bölüm", "Survivor(başlıyor)" bölümü "özet" oluyor.

2-) Hala zirvede kalmayı başaran Arka Sokaklar Total'de değişmezken A/B'de Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam'dan darbe yedi, 1 reytingden fazla düştü.

3-) Pazartesinin yeni ve iddialı işlerinden Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dün yine reklamsız yayınlandı. Reklamsız yayında sıra olarak yükselmesine karşın reyting olarak biraz düştü. Total'de 0,80, A/B'de 0,40 reyting gerileme var.

4-) Yer Gök Aşk rekabet artmasına rağmen iki grupta da yükseldi. Yükselme Total'de 0,30, A/B'de 0,70 düzeyinde.

5-) Günün dikkat çekenlerinden biri Kanıt oldu. Kanıt bu hafta iki grupta da zirveye yaklaştı. Fakat reytinginde çok önemli bir artış olmadı, yine 5 reyting civarında.

6-) İşine geri dönen Birand iki grupta da zirveden yarışa girdi.

7-) Yayınlandığı saatlerde açık ara zirvede yer almasına alışkın olduğunuz Kim Milyoner Olmak ister dün sürpriz yapıp Total'de biraz geriledi ve o saatin hakimiyetini Kanıt'a bıraktı. Tabi bu durumda Son'un büyük katkısı var.

😎 Dün Koyu Kırmızı bir sürpriz yaptı ve A/B reytingini 1 puan arttırdı. O dizi için bu önemli bir artış !

9-) Özeti kendisinden çok izlenen dizilerden biri olan SON A/B'de atağa kalktı, Total'de ise düştü, 1 reyting sınırında şu an. Durum çok kötü.

10-) 15 dakika erkene alınan Star Haber 1-2 share daha geriledi. Star'ın haberde hiç hükmü yok uzun süredir.

11-) Haber sonrasına saat 19:30'a koyulan Yeni Bir Hayat aldığı 5-7 share ile o saate önemli bir katkı yapmadı, haber de o reytingi alıyordu.

12-) Dün erkene alınan ve bölünmeyen Beni Affet "özet+yeni bölüm" ile 13 share almayı başardı.

20BENİ AFFET - OZET (TKR)STAR TV17:15:3418:37:3401:01:243,5313,14

13-) Dün Kanal D öğleden sonraki programlarının tamamında yüksek share elde etti. Dizi tekrarları ve Evim Şahane mükemmel gidiyor gibi. Ancak sabahın ilk programlarından Doktorum Total'de zar zor ilk 100'e girdi, A/B'de ise listede yer almadı.

100DOKTORUMKANAL D08:59:4311:00:4001:32:520,905,53

Moderatörün son düzenlenenleri:
turkan soray olmamıs selma ergec kıyaslıom selma ne gıyse fıstık gıbı soray yuzu soplu murat karakterı hanımının olmesı tamamen kurgu

Kreys ,muhtesem yuzyilda gercek olan bisey yok ki birak adamin karisinin olmesi kurgu olsun yawww muhtesemde hatice sultani elin adamiyla evlendirdiler sirf entrika olsu diye her hafta cariyeler birbirini dogruyor ( eger gercekte boyle olsaydi sarayda cariye kalmazdi yahuu
)))))))

-------------------------------------------------------------------------------

Acun bu gidisle totalde yer gok aska da yenilecek gozukuyor.

star buyuk kanal kulvarindan cekiliyorum adimi olan haberi 15dakika geri alma olayi tamamen steatejik bir hata. haberler kanalin logosu gibidir. bir dizi gider bir dizi gelir ama haberler hep ordadir. haberlerle oynamak starin ciddi buyukyanlisi oldu yazik star amatorlerin elinde.

osmanli kiyam leyla ile mecnun olmazsa saat 21 de yayinlansa daha iyi olur . leyla ile mecnunu saliya almak daha faydali olur iki komedi birden hesabi
)))))))

bu arada leyla ile mecnunda muhtesemi tiye aldi. mecnun ruyasida harem kurmus kizlar garip garip dans ediyordu
))))

Moderatörün son düzenlenenleri:
tablo beklediğim gibi survivor totalde 2. ab de rahat 1.olmuş.osmanlı kıyam güzel bi diziye benziyo biraz daha reklamı yapılırsa zirveye oynar

Survivor Total'de cok iyi 2.olurken zirveye cok yaklasti.A/b'de ise 11 reyting almis a/b'de asla Bir Zamanlar Osmanli - KIYAM onu gecemez cok reyting farki var.Bende survivor'u izledim cok iyidi.

Arka Sokaklar hala 10 reyting alabiliyo helal olsun ben dizinin ilk 2 sezonunu hiç kaçırmadan izledim ama şimdi hiç tanıdıkmış gibi gelmiyo Ab deki reytingleri daha çok hak ettiğini düşünüyorum bu dizinin...Bu arada Sbt de çok dikkat ettiğim bişi var o da Foxla ilgili günlük dizleri ve anahaberleri ilk 10 içine hemen hemen her gün giriyo..Bana bu hiç inandırıcı gelmiyo bu çünkü Deniz Yıldızını kim izler artık ya dizi o kadar saçmalıkla doluki arada bi baktığımda hep aynı şeyi izliyomuşum gibi önceden Deniz Mert ve Yiğit üçlüsü varken şimdi Efsun aykut ve Demir üçlüsü var konu tamamen aynı sonra yanınada bi kaç yaşak aşk konusu koyuyolar oldu bitti önceden Berna Mustafaydı sonra Melih Banu şimdide Özgür Mine onlarda bittikten sonra kim yasak aşk yaşamaya başlayacak merak ediyorum sonra Hukuk fakültesiyle Tıp fakültesine giden iki öğrenci aynı bölümde derslere giriyo daha birsürü mantık hatası senarist ne yazdığını kendisi bile unutuyo herhalde sonra dizide aynı sahne 3 kere gösteriliyo çünkü dizi başlar başlamaz 3 reklama giriyo ve aynı sahneden yeniden başlıyo yani insanları aptal yerine koymaları tam bi saçmalık ona rağmen her gün ilk 10'a girmeleri bana pek inandırıcı gelmiyo Lale Devri ve Yer Gök Aşk izleyenlerinin çoğu da diziyi izlemeyi bıaktıklarında nasıl olduysa dizi bi anda patlama yaşadı bunlar nasıl oluyo anlamış deilim!!

Biraz Leyla ile Mecnun'u izledim.

Ilk soylediklerine katiliyorum ama Lale Devri , Yer Gok Ask soyleyisine katilmiorum nedense Lale devri ve Yer gok ask'ta heyecan cok artti ben bile basindan hic beyenmiyodum ama simdi Survivor bittiginde onu izliyorum ve Lale devri'yi bence daha cok heyecan oldu ve dahada reytingleri yukselir.

survivoru izledim.. ratinglerede iyi yansımış tebrik ederim..
yer gök aşk totalde iyi oranlar almış ama abside o kadr kötü değil b tebrikte ona..
arka sokaklar faciası hala bitmedi.. anlaşılan uzun sürede oynamaya devam edecek..
koyu kırmızı zaten final yapacak.. özgü namal için üzüldüm açıkçası.. hanımın çiftliğinden sonra böyle basit bi dizide rol aldığı için..

Osmanlı Kıyam çok iyi reyting almış.

Arka Sokaklar Totalde 10 reytingle zirveyi almış. Totalde zirveyi bırakmaz gibi. Survivor'da A/B'de zirveyi bırakmaz bence.

Ve İnsan Aldandı yayın hayatının en iyi oranlarını almayı başarmış.

Leyla ile Mecnun özellikle A/B'de iyi gitmiş.

"Ve İnsan Aldandı" ile "Leyla İle Mecnun"u izledim.
İkisi de çok harika bölümle ekrana geldiler.

Zaten Ve İnsan Aldandı, Total'de uçmuş ve 28. sıraya yükselmiş.

Leyla İle Mecnun, AB'de ilk 20'lere giremedi hala.

"Kim Milyoner Olmak İster?" de yeni gününde giderek iyi oranlar alacak bence.

arka sokakları izledim.

güzel bi bölümdü..