26 Kasım 2020 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kalk Gidelim | TRT 1

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
Ab grubunda ilk 5 e giriyordu babil bence cumartesi denenmeliydi

Son düzenleme:
Reactions: 12.Adam
Biliyorum İbo Show un o gün olduğunu farkındayım İbo başlamadan önce deneseydi işte. Aynen gitseydi iyi olurdu
İbo Show başlamadan denese diyelim tuttu İbo Show hafta içi olmazdı. Menajerimi Ara salı kalsaydı olabilirdi ki ikisi de Ay Yapım ve Ay Yapım ilk defa bir dizisini hafta sonu koydu (Menajerimi Ara)

İbo Show başlamadan denese diyelim tuttu İbo Show hafta içi olmazdı. Menajerimi Ara salı kalsaydı olabilirdi ki ikisi de Ay Yapım ve Ay Yapım ilk defa bir dizisini hafta sonu koydu (Menajerimi Ara)
Kanal bu dizileri alırken 'Menajerimi Ara' için gün değiştireceğini düşünmüyordu bence. 'Sol Yanım' ve 'İbo Show'u hafta sonunna atarım, 'Seni Çok Bekledim'i Cuma'ya koyarım diye düşünmüştü bence.

Reactions: Gerekli24
Cuma giderdi bence İbo. Bence iyi yaptı hafta sonuna koymakla artık dizilerini koyar umarım.

Sol Yanım.... Yazık.... Ben kanalıda anlamadım... Zaten 2 kemik dizi var. Birde sonradan hortlayan Alev Alev birde yanında Masterchef...

Birde incik boncuk...Medeni cesaret gösterdi...
Olan diziye oldu.............

Reactions: Carpe Diem
Cuma giderdi bence İbo. Bence iyi yaptı hafta sonuna koymakla artık dizilerini koyar umarım.
İbo Show cuma gitmezdi bence onun gideceği tek yer hafta sonu zamanla düşeceğini düşünüyorum. Şimdiki reytingi aldatmasın bence.

Sol Yanım.... Yazık.... Ben kanalıda anlamadım... Zaten 2 kemik dizi var. Birde sonradan hortlayan Alev Alev birde yanında Masterchef...

Birde incik boncuk...Medeni cesaret gösterdi...
Olan diziye oldu.............
Abi pek günü de yok aslında çarşamba salı perşembe cuma boş günler hepsi de kendi içinde zorlu

İbo Show cuma gitmezdi bence onun gideceği tek yer hafta sonu zamanla düşeceğini düşünüyorum. Şimdiki reytingi aldatmasın bence.
Bana göre giderdi. Bencede düşer zaten düştü de yarın ki reytinglerde ilk 10 a giremezse şaşırmam