26 Kasım 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçen hafta ilginç bir şekilde ab gurubunda güzel köylü ve kara apra aşk ikisi birden düşünce 4 ortalama reytingle hayat yolunda ab gurubunda zirvede tamamlamıştı ama bu hafta tekrar ilk 2 sırayı 5 ortalama reytinglerle kara para aşk ve güzel köylü almış tekrar ab gurubunda🙂🙂
kara para aşk totelde iyi durumda olmasada en azundan ab gurubunda zirvedeyiz :Z:Z

güzel köylü tüm gruplarda iyi gitmiş
kpa ab dışında kötü gitmiş
zkfo yu yerinden oynatmak akıl karı değil
hayat yolunda ab ve abc1 i iyi totali kötü gitmiş

Günahkar 'ın 30. oluşunu gördükçe sinirimden gülüyorum yok böyle birşey sabahın köründe yayınlanan Alın Yazım bile 3 alıyormuş neredeyse.

Günahkar, 3 - 4 hafta içinde yükselmezse bitecek..
Baska gune alinsin ya (

Güzel Köylü, Yılanların Öcü, Kara Para Aşk'a tebrikler. :)

Günahkar bence de bu oranları hak etmiyor ama kanal yardımcı olmadı ne doğru düzgün tekrarını gördüm ne de uzun özet verdiğini. Diziyi zaten 2. haftasında özetsiz yayınlayarak büyük fiyasko bir karar kaldı. :)

Hayat Yolunda TOTAL'de kötü diğer gruplarda gayet iyi ama Kanal D için yeteceğini sanmıyorum ipi çekilecek gibi. Umarım bitmez. :)

Acun'un yeni dizisi vasatın altında kalmış bakalım Acun eski yapımları dışında yaptığı yapımların hangisi tutacak daha tutan olmadı galiba. :)

Alın Yazım Müge Anlı'ya kafa tutmaya başlamış bile. 😱

Hayat Yolunda 2 grupta iyi, 1 grupta kötü gitmiş ama özetlerin izlenmesine bakın süper. Ama Yalan Dünya olsaydı kuşkusuz A/B`de daha iyi gidecekti hatta bu bölümlerle totalde bile...

Starım süper. Pazartesiyi de en sevdiğim dizi olan Paramparça ile kurtaracak. Dizi çok iyi, hikaye sağlam kurgu güzel ben çok beğendim. Hayatımda izlediğim en iyi dizi bence. :))

devir günlük dizilerin devri artık evdeki kadınlar günlük dizilerin hastası olmuş durumdalar o yüzden günlük dizilerin sayısı artacaktır

Guzel Koylu'm cok iyi ratingler aliyor Total 7,5 almis dizi bu hafta, hakediyor.
Yilanlarin Ocu'de guzel dizi, tebrikler.
KPA'ta iyi gitmis.
HY Total'de kotu diger gruplarda iyi.

Home officin şuan tekrarı var 5 dakika dayandım. Amerikan sitcomlari bire bir kopyalamislar ve espri denen hic bir şey yok. İzlerken içimde olusan his kaçıp kurtul oldu)))

Güzel Köylü harika gidiyor.

Kara Para Aşk A/B'de biraz toparlanmış. Ama reytingleri hala çok çok yetersiz.

Yılanların Öcü TOTAL'de çok iyi.

yetim gönüller çokmüş bundan sonra izlemem artık samanyoluna hiç yakışmıyor tez zamanda kaldırılır inşallah

KPA'yı dün akşam sıkıcı bulmuştum ama helal olsun bu sıkıcılığa rağmen forumun gözbebeği olan kategoride (AB) zirveyi almiş :F ABC1'i de yine iyi.

Hayat Yolunda Kanal D'siz yoluna devam edecek gibi :X

Her zaman AB grubunu ciddiye alıp AB'si yüksek olan dizileri yere göğe çıkaranlar bugün Total grubuna göre yorum yapmış, ilginç...