22.15 - 22.30 olmasın.21.15-21.30 anlığı yok sbt patladı dedim ama
22.15 - 22.30 olmasın.
@takas .22.45 - 23.00 süperdi kaçak diğer yapımlar reklama girdiyse anlık çok iyi gelebilir.
Bu arada bölüm olağanüstüydü çok beğendim müthiş bir dizi.
bilmemBenim İçin Üzülme çok iyi gitmiş tebrikler.Umarım TNS'de de iyi sonuçlar alır.
@xemrexxx Çalıkuşu Gezi Arşivi'nde var mıydı panpam.
Her gün yayınlıyordunda merak ettim dizide bir sorun mu var diye.bilmemo ka incelemedim
Birde PT 2'ye geçsin diyorsun gayet güzel Oran'lar alıyor dizi Nazar Değmesin. O yüzden Saklı Kalan biraz daha ertelensin çünkü dizi tanıtımı için BİÜ çok büyük bir avantaj Show TV için şuanlık.Salı günü Saklı Kalan'ın günü. "Benim İçin Üzülme" Total'deki başarısını az da olsa düşürerek PT2'de de devam ettirir zaten. Ama önemli olan her iki grupta da başarı sağlamak. Show TV bunu da Saklı Kalan ile sağlayacaktır eminim.
dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmak varSalı günü Saklı Kalan'ın günü. "Benim İçin Üzülme" Total'deki başarısını az da olsa düşürerek PT2'de de devam ettirir zaten. Ama önemli olan her iki grupta da başarı sağlamak. Show TV bunu da Saklı Kalan ile sağlayacaktır eminim.
pt'2 olmaz zaten süresi çok uzun.Birde PT 2'ye geçsin diyorsun gayet güzel Oran'lar alıyor dizi Nazar Değmesin. O yüzden Saklı Kalan biraz daha ertelensin çünkü dizi tanıtımı için BİÜ çok büyük bir avantaj Show TV için şuanlık.Bence.
+1.dimyata irince giderken eldeki bulgurdan olmak var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?