benim için üzülme reklamsız gidiyor kaçağın karşısında,bu arada kaçak yine reklamdaBenim İçin Üzülme Kaçak'ı geçmiş.Çalıkuşu yerinde sayıyor.
Her kanal 1 saatte 1 kere Reklam'lara girer nasıl Reklam'sız gitsin. 😕 😕benim için üzülme reklamsız gidiyor kaçağın karşısında,bu arada kaçak yine reklamda
90 dakika reklamsız gidiyor ikisideAcunla mahsun hiç reklama girmiyor nedense.
21:15'de reklama girip bir sonraki reklamı 22.45'de giriyorlar,90 dakika reklamsız gidiyorlar.Her kanal 1 saatte 1 kere Reklam'lara girer nasıl Reklam'sız gitsin. 😕 😕
TV Arşivi'nden bakıcam Show TV'nin Reklam politikası öyle değil diye hatırlıyorum....90 dakika reklamsız gidiyor ikiside
21:15'de reklama girip bir sonraki reklamı 22.45'de giriyorlar,90 dakika reklamsız gidiyorlar.
sana yalan borcum yok.bugün benim için üzülme 21:00-21:15 arası reklam verdi o saatden beri reklamsız gidiyor.TV Arşivi'nden bakıcam Show TV'nin Reklam politikası öyle değil diye hatırlıyorum....
21:00-22:30 arası hesapladım bir anlık açıklanmadığından dolayıBak 22.30'da Reklam'lara girmiş 21.18'de başlamış 90 DK olmuyor belki de ara kısa kısa Reklam'lara girmiştie ben Show TV'yi tanırım. @sürgünüm
.
En iyisi TV Arşivi ama ATV ve Star TV TV Arşivi'nde yok galiba abi.21:00-22:30 arası hesapladım bir anlık açıklanmadığından dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?