Netten izleyeceğim ya o yüzden dedim.Tabii ki senin konuna yazarım Esra seni de etiketlerim.5 Aralık olmuyor mu ne 6'sı.
Netten izleyeceğim ya o yüzden dedim.Tabii ki senin konuna yazarım Esra seni de etiketlerim.5 Aralık olmuyor mu ne 6'sı.
Şimdi Takvim'e baktım da 4 Aralık Çarşamba imiş.Netten izleyeceğim ya o yüzden dedim.
O Ses iki grupta da zirve olur dedim AB zirvede yer aldı. BBS'de arttı demek ki tutmuş.dünkü o ses zirvede olur , bbs artar tahmininden sonra sevdaluk my yi yerinden eder demen içimi rahatlattı çok sağol
kayıp ı geçemedi günün en az izlenen dizisi olduO Ses iki grupta da zirve olur dedim AB zirvede yer aldı. BBS'de arttı demek ki tutmuş.
Zaten 4 Aralık idi. Kim çıkardı 5 Aralık'ı.
bu gidişle sevvdaluk diye firuzeyi izliceniz sizZaten 4 Aralık idi. Kim çıkardı 5 Aralık'ı.
Ben Kayıp'ı geçer demedim. Ayrıca Kayıp ile niye bir tutuyorsun ki. O kadar tanıtımı yapılan bir dizi üstelik Kanal D'de. Diğeri ortalama reytingler alan bir kanal ve az tanıtım.kayıp ı geçemedi günün en az izlenen dizisi oldusen o ses için 2 grupta da dedin
Aynen he hep Atacan işte.bu gidişle sevvdaluk diye firuzeyi izliceniz siz
Hastayım.bu gidişle sevvdaluk diye firuzeyi izliceniz siz
snuçta tutturamadım o ses ileBen Kayıp'ı geçer demedim. Ayrıca Kayıp ile niye bir tutuyorsun ki. O kadar tanıtımı yapılan bir dizi üstelik Kanal D'de. Diğeri ortalama reytingler alan bir kanal ve az tanıtım.
Aynen he hep Atacan işte.
Geçmiş olsun panpam.bn de hastayım hep havalar
sana da geçmiş olsunGeçmiş olsun panpam.Hava'ların ani değişikliği çarptı galiba haklısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?