yanlış bir kanıya varmışsın furkan
Şimdi hakikatları konuşmak gerek destere.. Karadayı ilerleyen haftalarda belki zirvede yer alır ama zaten şu an Pazartesi'nin en çok izlenen dizisi Karadayı..
yanlış bir kanıya varmışsın furkan
ab grubunda o ses türkiye 13 alır , karadayı 10 alır , yalan dünya 6 alır
evet o ses türkiye izliyorum ama taraf tutmuyorum yani izliyorum diye ezecek demiyorum ve yalan dünya veya karadayı izlyo olsaydım da yine böyle olurdu yok yalan dünya zirvede yer alır yok karadayı zirvede yer alır asla taraf tutmam böyle günde zaten o sesin abde zirvede olacağı 99% nedense 15 reyting almıştı geçen haftaGerçeğe yakın bir yorum , bugün okuduğum en mantıklı tahmin.
Bu akşam yine O Ses ile Karadayı rekabeti yaşanır, Yalan Dünya ilk 5 kanal arasına giremez Total'de...
evet o ses türkiye izliyorum ama taraf tutmuyorum yani izliyorum diye ezecek demiyorum ve yalan dünya veya karadayı izlyo olsaydım da yine böyle olurdu yok yalan dünya zirvede yer alır yok karadayı zirvede yer alır asla taraf tutmam böyle günde zaten o sesin abde zirvede olacağı 99% nedense 15 reyting almıştı geçen hafta
kanal d haberi izliyorum diyolar ki ;
muhteşem yüzyılı seyretmeyin , yalan dünya var yalan dünyayı seyredin!
18:00 - 19:00 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 5.22 , 2) KANALD: 4.83 , 3) STAR: 4.31
Ben de taraf tutmadan Yalan Dünya'nın çok geride kalacağını söylüyorum, bugünkü programlardan en sevdiğim Yalan Dünya ama kendi dizimin izlenmeyeceğini biliyorum, diğer arkadaşları da mantıklı tahminler yapmaya çağırıyorum.
- - - Ekleme - - -
Kim dedi onu, röportaj sırasında halktan mı geldi, yoksa Birand mı söyledi ?
chp li vekilin söylemesi tayyibin yalan attığını anlatmaya çalışıyordu sanırım )
yalan dünyadan umudu kesme bugün ab grubunda o ses i biçecek
Anladım. Kanal D'nin de işine gelmiş olabilir.
Destere ben gözlüksüz konuşuyorum, gözlük taksam Yalan Dünya 15 reytingle zirvede zaten.
gözlüksüz baksan 7 reyting alır... ab de bu 7 reytingin 5 ini o ses ten alacağı için o ses in kalır 7 reytingi noldu durumlar eşitlendi
karadayı ab de 11 reyting alsa açık ara lider zaten