Ohoo arayana cokBulmasını bilene...
Ebevynlerin mi yanında? ailecek +13 mu 😱bulurumda ortam müsait değil en fazla +13 izleyebiliyorum)
Ebevynlerin mi yanında? ailecek +13 mu 😱
Az daha beklıcem o bakişmalar için.Diziden soğmama ramak var.Benim İçin Üzülme tekrarı başladı yine
Az daha beklıcem o bakişmalar için.Diziden soğmama ramak var.
Filmi açtim tecavuz mecavüz konuluşuyor..Adamın kanı bozukmuş nolmuş???+13 olunca odaya girip çıkan olsada kazayla, zararı yok)
ama +18 durumunda sakıncalı oluyor)
Az daha beklıcem o bakişmalar için.Diziden soğmama ramak var.
Şu an ki bakışmalar nefretle Buke'ye
00:30 - 00:45 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 2.58 , 2) KANALD: 2.51 , 3) STAR: 2.1
Artar artarda AB nolur bilmiyorum...Karadeniz bölümleri doğulu dizilerine göre daha bi AB tutarindaOrda da tutunabilir ama OBGZ gibi 11'lere cıkmaz...Adamlar AB'lik değil kızlar AB'lik adamlarin herbiri birbirinden öküzümsü bişeybiü yarın eğer yükselirse tahminimde yanılacağım ama konuyu çabuk tüketiyorlar geleceği karanlık dizinin
Bende Buke'ye gıcıgım Hayat 2 resmen.
Şu an ki bakışmalar nefretle Buke'ye
Artar artarda AB nolur bilmiyorum...Karadeniz bölümleri doğulu dizilerine göre daha bi AB tutarindaOrda da tutunabilir ama OBGZ gibi 11'lere cıkmaz...Adamlar AB'lik değil kızlar AB'lik adamlarin herbiri birbirinden öküzümsü bişey
sarisiyla beyeazı birbirine karişan yumurtalardan heraldeniyazi yumurta gibi oğlan niyaziye hakaret edemezsin))
BİÜ'ye bakarsan aslında her gece var hemen hemen en 5 kere verdiğini düşünürsek.reytingi hep 2 desek 10 reytingi garanti tabi bunlarin hepsi beğenirse...Beğenmeyeleri çıkar.7 reytingi garantiartık millet uyudu reytingler diplerde ..
sarisiyla beyeazı birbirine karişan yumurtalardan heralde
- - - Ekleme - - -
BİÜ'ye bakarsan aslında her gece var hemen hemen en 5 kere verdiğini düşünürsek.reytingi hep 2 desek 10 reytingi garanti tabi bunlarin hepsi beğenirse...Beğenmeyeleri çıkar.7 reytingi garanti
Bende Buke'ye gıcıgım Hayat 2 resmen.
Hayat'ı Youtube'de ki sahne dışında hiç izlemedim
İzleme izleme yüzüne bakılcak kız değil..Destere'ye sor onun güzelliğini
- - - Ekleme - - -
Öğlenleri kısaca gündüz tv izleyemediğim için bilemem artık ben 7 hesapladim
hayat doğurmayı başarsa güzelleşecek daha 18 aylık oldu hamileliği bu türlerde 25 ayda doğuruyorlarmış)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?