26 Kasım 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

00:15 - 00:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
3.25 , 2) KANALD: 3.19 , 3)
STAR: 2.42

biü yarın eğer yükselirse tahminimde yanılacağım ama konuyu çabuk tüketiyorlar geleceği karanlık dizinin :)
Artar artarda AB nolur bilmiyorum...Karadeniz bölümleri doğulu dizilerine göre daha bi AB tutarindaOrda da tutunabilir ama OBGZ gibi 11'lere cıkmaz...Adamlar AB'lik değil kızlar AB'lik adamlarin herbiri birbirinden öküzümsü bişey :F:F

- - - Ekleme - - -

Şu an ki bakışmalar nefretle Buke'ye :D
Bende Buke'ye gıcıgım Hayat 2 resmen.

Artar artarda AB nolur bilmiyorum...Karadeniz bölümleri doğulu dizilerine göre daha bi AB tutarindaOrda da tutunabilir ama OBGZ gibi 11'lere cıkmaz...Adamlar AB'lik değil kızlar AB'lik adamlarin herbiri birbirinden öküzümsü bişey :F:F

niyazi yumurta gibi oğlan niyaziye hakaret edemezsin :)))

niyazi yumurta gibi oğlan niyaziye hakaret edemezsin :)))
sarisiyla beyeazı birbirine karişan yumurtalardan heralde:X

- - - Ekleme - - -

artık millet uyudu reytingler diplerde ..
BİÜ'ye bakarsan aslında her gece var hemen hemen en 5 kere verdiğini düşünürsek.reytingi hep 2 desek 10 reytingi garanti tabi bunlarin hepsi beğenirse...Beğenmeyeleri çıkar.7 reytingi garanti:X

sarisiyla beyeazı birbirine karişan yumurtalardan heralde:X

- - - Ekleme - - -

BİÜ'ye bakarsan aslında her gece var hemen hemen en 5 kere verdiğini düşünürsek.reytingi hep 2 desek 10 reytingi garanti tabi bunlarin hepsi beğenirse...Beğenmeyeleri çıkar.7 reytingi garanti:X

sabahlarıda yayınlanıyor sadece akşam değil :))

sanırım pembe dizi şeklinde devamını verecekler :))

dizide bahar haricinde güzel kız yok ama buke sempatik bukeyede laf yok:))

İzleme izleme yüzüne bakılcak kız değil..Destere'ye sor onun güzelliğini :F:F

- - - Ekleme - - -

Öğlenleri kısaca gündüz tv izleyemediğim için bilemem artık ben 7 hesapladim :X

hayat doğurmayı başarsa güzelleşecek daha 18 aylık oldu hamileliği bu türlerde 25 ayda doğuruyorlarmış :))