26 Kasım 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Polat:Ben sizinle konuştum
Adamlar😛olat bizimle konuşacağına git iskenderle konuş
Polat pencereyi açar
Polat:Önce sizinle konuşacam.Sonra dediklerimi iskendere anlatırsınız.Siz nasıl Bu milleti satarsınız.Size ne vadediyor iskender anlamıyorum.Ölümsüzlük mü vadediyo.
Adamlar:Evet

Ve Polat camdan aşağı atar

Ee öldün nasıl ölümsüzlük vadediyordu.Gittiğin yere söyle İskenderde gelecek ona göre karşılasınlar.Ve Kaba kuvvet müziği süperrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu hafta en çok izlenen dilim olan 22.00-23.00 arası meydan O Ses ve Karadayı'ya kaldı. Yalan Dünya'nın olası etkilerini anca gelecek hafta görürler.

bu nasıl bir iştahtır çd.. bu nasıl bir kafa yapısıdır tebrik ediyorum her gün her gün bulğur pilavı yenirmi
)

tebriği hakediyorsun

acun 11 i geçti asıl kısmı 7 göremeyen yalan dünya totalde tns 2 poan düsük çıkıyor 5-2 3 totalde 3 ab 5 alirsa iyidir yalan dünya

- - - Ekleme - - -

bölmesede ezer
ezemezdi işte o zaman korktu vıcık vıcık etti böldü

- - - Ekleme - - -

Bu hafta en çok izlenen dilim olan 22.00-23.00 arası meydan O Ses ve Karadayı'ya kaldı. Yalan Dünya'nın olası etkilerini anca gelecek hafta görürler.
aynen

- - - Ekleme - - -

Şu anda 49 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (15 kayıtlı ve 34 misafir)

Boo terörüst çocuklar Mematinin arabayı taş yağmuruna tutuyor.Memati çocuk oldukları için sadece havaya ateş ediyor.Bas gaza kazım basss gaza

- - - Ekleme - - -

10 dk sonra bitecek.

22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 11.99 , 2) ATV: 7.36 , 3) FOX: 4.56 , 4) KANALD: 2.94 , 5) STV: 2.23

ay takas agamı özledim

- - - Ekleme - - -

senin veremediğini

- - - Ekleme - - -

Haydi Herkese İyi Geceler Sanada mahoni nekadar tartışsakda her zaman dostumsun...