26 Kasım 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Polat:Ben sizinle konuştum
Adamlar😛olat bizimle konuşacağına git iskenderle konuş
Polat pencereyi açar
Polat:Önce sizinle konuşacam.Sonra dediklerimi iskendere anlatırsınız.Siz nasıl Bu milleti satarsınız.Size ne vadediyor iskender anlamıyorum.Ölümsüzlük mü vadediyo.
Adamlar:Evet

Ve Polat camdan aşağı atar

Ee öldün nasıl ölümsüzlük vadediyordu.Gittiğin yere söyle İskenderde gelecek ona göre karşılasınlar.Ve Kaba kuvvet müziği süperrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu hafta en çok izlenen dilim olan 22.00-23.00 arası meydan O Ses ve Karadayı'ya kaldı. Yalan Dünya'nın olası etkilerini anca gelecek hafta görürler. :)

Polat:Ben sizinle konuştum
Adamlar😛olat bizimle konuşacağına git iskenderle konuş
Polat pencereyi açar
Polat:Önce sizinle konuşacam.Sonra dediklerimi iskendere anlatırsınız.Siz nasıl Bu milleti satarsınız.Size ne vadediyor iskender anlamıyorum.Ölümsüzlük mü vadediyo.
Adamlar:Evet

Ve Polat camdan aşağı atar

bu nasıl bir iştahtır çd.. bu nasıl bir kafa yapısıdır tebrik ediyorum her gün her gün bulğur pilavı yenirmi :))

tebriği hakediyorsun :)

acun 11 i geçti asıl kısmı 7 göremeyen yalan dünya totalde tns 2 poan düsük çıkıyor 5-2 3 totalde 3 ab 5 alirsa iyidir yalan dünya :d :d

- - - Ekleme - - -

bölmesede ezer
ezemezdi işte o zaman korktu vıcık vıcık etti böldü :D :d

- - - Ekleme - - -

Bu hafta en çok izlenen dilim olan 22.00-23.00 arası meydan O Ses ve Karadayı'ya kaldı. Yalan Dünya'nın olası etkilerini anca gelecek hafta görürler. :)
aynen :J

- - - Ekleme - - -

Şu anda 49 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (15 kayıtlı ve 34 misafir)

Boo terörüst çocuklar Mematinin arabayı taş yağmuruna tutuyor.Memati çocuk oldukları için sadece havaya ateş ediyor.Bas gaza kazım basss gaza

- - - Ekleme - - -

10 dk sonra bitecek.

22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 11.99 , 2) ATV: 7.36 , 3) FOX: 4.56 , 4) KANALD: 2.94 , 5) STV: 2.23

ay takas agamı özledim :(

- - - Ekleme - - -

22:30 - 22:45 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(255, 102, 102);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(255, 102, 102);">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 11.99 , 2) ATV: 7.36 , 3) FOX: 4.56 , 4) KANALD: 2.94 , 5) STV: 2.23

:) gerekli cevabı acun vermis
senin veremediğini

- - - Ekleme - - -

Haydi Herkese İyi Geceler Sanada mahoni nekadar tartışsakda her zaman dostumsun...