26 Haziran 2015 Cuma Reyting Sonuçları

Yalnız Tutar mı Tutar'ı Gani Müjde yazmıyor. Hem Kalbim Ege'de Kaldı bu gidişle Çilek Kokusu oyuncularını evlerine gönderecek gibi. Biraz bilerek konuşalım.

Yalnız Tutar mı Tutar'ı Gani Müjde yazmıyor. Hem Kalbim Ege'de Kaldı bu gidişle Çilek Kokusu oyuncularını evlerine gönderecek gibi.
Gani'den başka kimse Show Tv' ye dizi yapmadığı için bu dizinin de ona ait olduğunu düşündüm

Göreceğiz, malum kitle Ege yolcularını evlerine yollayacak ben güveniyorum kendilerine

Gani'den başka kimse Show Tv' ye dizi yapmadığı için bu dizinin de ona ait olduğunu düşündüm

Göreceğiz
malum kitle Ege yolcularını evlerine yollayacak ben güveniyorum kendilerine
Ben de yeni dizimin tekrarını en çok izlenen 2. dizimin hemen arkasına koysaydım iyi giderdi. Kitleler büyük ölçüde benzediği için iyi sonuçlar almış doğal olarak. Ama şunu da atlamamak gerek ki; Kalbim Ege'de Kaldı'nın tekrarı daha düşük reytingli Arka Sokaklar finalinin ardından yayınlandı, ama AB ve ABC1'de ilk 15'e girmeyi başardı. Burada asıl başarıyı kimin sağladığını düşünmek gerek.

Ayrıca Gani Müjde, bu yaz sadece ATV için Günebakan'ı kaleme alıyor. Bu arada sen Çilek Kokusu'nu sevdin galiba?

Niye sevemez miyim?
Daha izlemedim ama Ege yolcularını evlerine yollarsa seveceğim

Ayrıca geçen yine tekrarı vardı iyi izlenmişti.
Ama rahat ol..Kanal D reyting uğruna başroldeki o efendi çocukcağızı da soyup soğana çevirecektir
belki öyle artar @Çiğdem-

Yok, sevmene neden bir şey diyeyim. Hatta Ege'nin karşısında elde edecekleri mağlubiyeti kabul edip köşelerine çekilirlerse daha çok severim.

Yorumunu okuyan da sanki bir tek Kanal D'nin dizilerinde soyunanlar var sanır. Ayrıca ÇK'nin 2. bölüm fragmanını görmedin galiba, başrol erkeklerin tüm kasları meydanda maşallah. KEK reyting için bozacak bir dizi değil ayrıca.

Bu arada soruyorum KEK'i izledin mi, yoksa 5-10 dakikalık bakmayla mı yorum yapıyorsun?

Son düzenleme:
Kek,börek,pasta acıktın mı?

Beklediğim gibi kiralık aşk zirveye yerleşti ama 8 üstü bekliyordum haftaya 9 alır

Tutar mı tutar çok güzelmiş ya bugün ilk bölümünü izledim

abii türk halkını anlayamıyorum

siyasette dizide filmde görüşleri hep değişiyor ne istediği belli değil milletimizin

hacı ben bile aşk dizilerine burun kıvıran, kadınlar izler onu diyen biri iken kiralık aşkı fena beğendim.bence bu kadar beğenilmesinde ciddi bir komedi potansiyeli olması yatıyor.hani senaryo sadece aşk değil.birçok sahnesi özellikle neriman sahneleri çok güldürüyor.keyiflendiriyor.haliyle ergen-aşk dizisi rayından çıkıp daha genel bir izleyici kitlesine sahip olabiliyor.