26 Haziran 2015 Cuma Reyting Sonuçları

Kiralık Aşk'tan ben totalde 9 ab de 8 bekliyordum ama dün izlerken bitiş saatine bir baktım daha 11 bile değildi. Daha geç bitse daha yüksek reytingleré ulaşabilirdi.
Çilek Kokusunun tekrarı beni şaşırttı gerçekten. Ben diziyi beğenmedim yeni sezona kalsa bile yayından kaldırılacağını düşünüyorum. Şu anda Star TV'nin en iddialı yaz dizileri Kiralık Aşk ve Tatlı Küçük Yalancılar .

Karakterler çok benziyor. Konuda farklılıklar elbet olur, ama KM'ye çok benziyor. Hatta çoğu kişi "ısmarlama dizi" tanımını kullanıyor Çilek Kokusu için.

Kalbim Ege'de Kaldı konusunda da sonuna kadar haklısın.

Kiralık Aşk'ta ise para için beraber olmaya yok. Yani işler öyle başlayacak, ama birbirlerine gitgide aşık olup evlenecekler. :)

Para için beraber olma yok ama iste omer bunu ogrendiginde öyle düşüncek bence. :(

Tobest Minnoşum varsa o dizi ismarlama olmaz :love1:
Çilek kokusu tutcak gibi duruyor ama yani ki zaten yonetmen ve senarist kiraz mevsiminin ilkleri diye biliyorum. :)
Ondan benziyor olabilir ama o kadarda değil bence :love1:

Para için beraber olma yok ama iste omer bunu ogrendiginde öyle düşüncek bence. :(

Tobest Minnoşum varsa o dizi ismarlama olmaz :love1:
Çilek kokusu tutcak gibi duruyor ama yani ki zaten yonetmen ve senarist kiraz mevsiminin ilkleri diye biliyorum. :)
Ondan benziyor olabilir ama o kadarda değil bence :love1:
Mine Tugay olmasa bu kadar savunur muydun, merak ediyorum doğrusu. :)

Mine Tugay olmasa bu kadar savunur muydun, merak ediyorum doğrusu. :)
Ben zaten minnoşum olmasaydi da bu diziyi izleyecektim ve savunurdum heralde yani öyle düşünüyorum :)

Ben sevdim diziyi ya güzel dizi bak minem hiç gosterilmedigi halde bunu söylüyorum ben valla sevdim :love1:

Oraya yükselse bile yine yeterli olmaz ki?

Yavaş yavaş yükselir bence:)

Çilek kokusu tekrarı çok iyi gitmiş,​

Aşkın Yolculuğu Yunus Emre diziside AB'de kanalını idare etmiş gözüküyor.:)

Survivor sıktı, ben bu seneki survivoru hiç beğenmedim sırf Merve Aydın için izledim, gelecek yıl haftada 3 gün olmalı.

Kiralık Aşk'a tebrikler,

Tutar mı Tutar, güzel diziydi tekrarına bakmıştım, umarım yükselir.

Sen Benimsin yükselişte:)

Kiralık Aşk'tan ben totalde 9 ab de 8 bekliyordum ama dün izlerken bitiş saatine bir baktım daha 11 bile değildi. Daha geç bitse daha yüksek reytingleré ulaşabilirdi.
Çilek Kokusunun tekrarı beni şaşırttı gerçekten. Ben diziyi beğenmedim yeni sezona kalsa bile yayından kaldırılacağını düşünüyorum. Şu anda Star TV'nin en iddialı yaz dizileri Kiralık Aşk ve Tatlı Küçük Yalancılar .
Aynen bende öyle bekliyordum. Tekrarları çok iyi gitmişti. Saat 10.30'da bitti dizi, fragman gösterilip tam son sahnede reklama girdi. Herkes orada kapattı zaten.

Simdi banada Show tv yüzünden dolayı bu sıralarda oldugunu düşünüyorum. Yoksa 80.sirada olması cok kötü.

Kiralık Ask bana Çilek kokusundan dah samimi geldi. vıcık vıcık ask sahneleri yok daha derli.

Survivor gercekten sıkıyor. Dun aksamda 5-10 dk baktım yetere bence.

tutar mı diye soran şovpişiğe halk tutmaz demiş belliydi :D
çilek kokusu hızlı yükselip çakılacak bir dizi gibi
sen benimsin eylüle kadar dayanırsa yükselir kumandanın esas sahipleri gelince

tutarmı tutrı 2.reklama kadar çok eğlenerek izledim ama sonra dizi bozdu ve bıraktım dizide ümit yok dizi dünyasındakı hayatları her bölüm süremez yanı senaryosu kısıtlı gerçi show tv normal dönemde bile dizi izlettiremiyor yılanlrın öcü sayesinde ayakta kaldılar neylerine güvenip yz dizisi yapıyorlar fabrika kızıyla tutarmı tutar yerlerde ayol show film kanalıdır yaz ayındada yabancı film izlenir koyun bol bol filmleri bizleri acun izlettirmeye mahkum bırakıyorsunuz yazın bile :ppp:

kiralık aşk 7 oran iyidir bence acun bitince 9 ortalama reytingle devam ederiz nasılsa :Z:Z:Z

sen benimsin 2 reytingten 3 e çıktık diyemi seviniyor zaten 3 üstünüde göremezler gökhan için dizi falan izlemez kimse 🙂🙂🙂

tutarmı tutrı 2.reklama kadar çok eğlenerek izledim ama sonra dizi bozdu ve bıraktım dizide ümit yok dizi dünyasındakı hayatları her bölüm süremez yanı senaryosu kısıtlı gerçi show tv normal dönemde bile dizi izlettiremiyor yılanlrın öcü sayesinde ayakta kaldılar neylerine güvenip yz dizisi yapıyorlar fabrika kızıyla tutarmı tutar yerlerde ayol show film kanalıdır yaz ayındada yabancı film izlenir koyun bol bol filmleri bizleri acun izlettirmeye mahkum bırakıyorsunuz yazın bile :ppp:

kiralık aşk 7 oran iyidir bence acun bitince 9 ortalama reytingle devam ederiz nasılsa :Z:Z:Z

sen benimsin 2 reytingten 3 e çıktık diyemi seviniyor zaten 3 üstünüde göremezler gökhan için dizi falan izlemez kimse 🙂🙂🙂
İddialı diziler 1 reyting alıyorsa 50. kez yayınlanan yabancı filmler hiç izlenmez @Çiğdem-'ciğim. :A

Kiralık Aşk iyi artmış ama ben 7-8 alır diyordum.:D Tebrikler. Dün akşam yine şahaneydi. Haftaya 1. Olur. Survivor yok haftaya..
Survivor ortalama gitmiş. Begüm ve Merve pek kazanınca kimse izlemiyor.:A

İddialı diziler 1 reyting alıyorsa 50. kez yayınlanan yabancı filmler hiç izlenmez @Çiğdem-'ciğim. :A
showda izleniyor işteee showda izlenilen filmler knal d fox atv gibi kanalalrda izlenmiyor show normal dönemde bile hangi filmi koysa süpriz reytingler alan bir kanal showda izlenilen filmler diğer kanalalrda izlenmiyor normal dönemde okadar çok reyting aldıkı show filmlerden 4 reyting üstü aldılar hep yaz ayındada yine 4 reyting üstü almaya devam ederler 🙂🙂🙂

ay soyunan olmadı dimi tutar mı tutar da hemen kaçtın pis parlakçı :F

ay soyunan olmadı dimi tutar mı tutar da hemen kaçtın pis parlakçı :F
hahah diğer diziler resmen çıplak erkeklerle reytingt alıyorlar
adımutluluk kiralık aşk çilek kokusu güneşin kızları soyunmayan erkek kalmamıs güneşin kızları 1.bölümü 3 reytingle sönük başladı ve 2.bölüme oğlanı soyup özel fragman yapmıslar 2 katına çıktı hemen reytingler 6 almıslar :F:F:F

hahah diğer diziler resmen çıplak erkeklerle reytingt alıyorlar
adımutluluk kiralık aşk çilek kokusu güneşin kızları soyunmayan erkek kalmamıs güneşin kızları 1.bölümü 3 reytingle sönük başladı ve 2.bölüme oğlanı soyup özel fragman yapmıslar 2 katına çıktı hemen reytingler 6 almıslar :F:F:F
Bence bu denekler delirmiş

Kiralık Aşk iyi ilerliyor, reytingler baya iyi ama sanırım bir tek ben ısınamadım diziye. (b)

Tutar Mı Tutar'ın dün yorum kısmında da belirtmiştim. Konu çok riskli diye. Bu tür konularda olup sosyal medyaya hitap eden dizilerden bu zamana dek en iyi reytingi Kardeş Payı aldı. O da Düğün Dernek'in etkisiyle izleyiciyi yakalayabildi. Keza dün de dedim Tutar Mı Tutar'ın bu bölümü sinema filmi tadındaydı ama konu çok riskli bir konusu vardı maalesef. Keza Mutlu Ol Yeter ve Beş Kardeş'in de durumu ortadaydı. Ben şaşırmadım bu reytinglere fakat bu reytingleri hiç hak etmiyor kesinlikle. Ama reytinglerin Show TV ile alakalı olduğunu pek sanmıyorum. @Aserat @denizz19 @Çiğdem-

Sen Benimsin Total'de biraz toparlanmış ama yeni sezona kalmayacağını düşünüyorum. Tabi belli olmaz, gelecek haftalarda daha da yükselebilir de. :)

Kiralık Aşk iyi ilerliyor, reytingler baya iyi ama sanırım bir tek ben ısınamadım diziye. (b)

Tutar Mı Tutar'ın dün yorum kısmında da belirtmiştim. Konu çok riskli diye. Bu tür konularda olup sosyal medyaya hitap eden dizilerden bu zamana dek en iyi reytingi Kardeş Payı aldı. O da Düğün Dernek'in etkisiyle izleyiciyi yakalayabildi. Keza dün de dedim Tutar Mı Tutar'ın bu bölümü sinema filmi tadındaydı ama konu çok riskli bir konusu vardı maalesef. Keza Mutlu Ol Yeter ve Beş Kardeş'in de durumu ortadaydı. Ben şaşırmadım bu reytinglere fakat bu reytingleri hiç hak etmiyor kesinlikle. Ama reytinglerin Show TV ile alakalı olduğunu pek sanmıyorum. @Aserat @denizz19 @Çiğdem-

Sen Benimsin Total'de biraz toparlanmış ama yeni sezona kalmayacağını düşünüyorum. Tabi belli olmaz, gelecek haftalarda daha da yükselebilir de. :)
Fabrika Kızı'nın tutacağı söylenirken sıralamada çok gerilerde kaldı mesela, bunun en büyük sorumlusu Show TV bence. Ne Münasebet'in günü çok yanlış zaten, mutlaka Salı olmalı. Bir tek İlişki Durumu: Karışık istenilen sonuçları alabilir gibi.

Gani Müjde dizisinin Show TV'de tutmayacağı belliydi.Gani Müjde de bunu biliyordu ama "YA TUTARSA" diye düşündü ve "TUTAR MI TUTAR" dedi,soktu yayına ama Tutmadı :A
Sen Benimsin yükselişe geçmiş ama malum kitlenin dikkatini çekemeyecek gibi :)
Kiralık Aşk gayet iyi gidiyor.Güzel Köylü gibi yeni sezonda da devam eder..
Çilek Kokusu'nun tekrarları iyi gidiyor.Dizi bu gidişle Ege oyuncularını Marmara'ya evlerine yollayacak gibi :A