26 Haziran 2015 Cuma Reyting Sonuçları

Tutar mı Tutar bence ikinci bölümle Sen Benimsin gibi artış yaşayacaktır ve bir anda 80.sıradan ilk 20'ye kadar yükselebilir haftaya olan fragman süper çünkü
Ama Sen Benimsin geçen hafta 20. sıralardaydı, 80'den 20'ye yükselmek için bölümün de çok çok sağlam olması ve çok reklam yapılması gerekiyor.

Oraya yükselse bile yine yeterli olmaz ki?
Yani anla işte canım seviye olarak büyük bir artış yaşayacak demek istiyorum neticede 1 reyting bile alamamış ilk 20 demek en az 2 reyting demek ve senaryo izleyiciyi çekerse devamında artış olacaktır.

@Aserat düşük başlamak dezavantaj gibi gözükse de aslında daha iyi bazen.
Tabiki tekrarlar önemli.

Pek sanmıyorum ama umarım dediğin gibi olur.

Pek sanmıyorum ama umarım dediğin gibi olur.
PT kuşakları genelde dengesiz oluyor ve en çok izlenen kuşakların da bunlar olduğunu düşünürsek artış yaşamaması için sebep yok. Dizi çok güzeldi çünkü nostaljik unsurları da kaleme almıştı.

Ne Fabrika Kızı, ne de Tutar mı Tutar bu denli düşük reytingleri alacak işler değillerdi, sorun tamamen kanalda. İzleyiciler Show'dan adeta kaçıyor, kanal da Yılanların Öcü ve Acil Aşk Aranıyor'un sezondan kalan kitleleri ile ayakta durmaya çalışıyor.

Niye ama Güldür Güldür Show var bir de gayette iyi reyting alıyordu bence dizi dikkat çekmiyor izleyicinin tam anlamıyla iyi tanıtım yapılmıyor gibi.

Niye ama Güldür Güldür Show var bir de gayette iyi reyting alıyordu bence dizi dikkat çekmiyor izleyicinin tam anlamıyla iyi tanıtım yapılmıyor gibi.
Sezondan kalan kitleyle işi zor, umarım Ne Münasebet ve izlemeyecek olsam da İlişki Durumu: Karışık iyi başlar.

kalbim egede kaldı gibi bir dizi nasıl geçmiş tutar mı tutar ı güzel köylü çakması

kalbim egede kaldı gibi bir dizi nasıl geçmiş tutar mı tutar ı
Çilek Kokusu'nun tekrarını ben de en çok izlenen 2. dizimin arkasına koysam güzel reytingler alır. Kalbim Ege'de Kaldı ise daha az reytingli olan Arka Sokaklar'dan sonra yayınlandı. Asıl başarıyı Kalbim Ege'de Kaldı'nın tekrarı sağladı aslında.

Ne Münasebet'i bilmem ama İlişki Durumu Karışık tutabilir gibi.
Ne Münasebet keşke Salı olsaydı, ekranda pek bir şey olmazdı. Ama Pazartesi günü 3 dizi birden var. İlişki Durumu Karışık tutar, çünkü ne Survivor, ne de Kiraz Mevsimi var. Boşluktan faydalanıp güzel bir başlangıç yapar. Ki yapamasa bile genel izlenme oranları düşük olsa bile 2,5-3 reyting alsa da ilk 3'e girebilir.

hadi ordan dizime laf söyletmem

hadi ordan dizime laf söyletmem
Ona bakarsan ben de kendi izlediğim diziye laf söyletmem, kimse en sevdiği diziye toz kondurmaz. Ki Ege'yi izlesen birkaç benzerlik dışında Güzel Köylü ile alakasız olduğunu görürsün, ama Çilek Kokusu Kiraz Mevsimi'nin birebir aynısı.

ahahah kiraz mevsimiyle alakası yok be gülüm

Kiralık aşk çok iyi gitmiş tebrikler

Tutar Mı Tutar çok kötü başlamış.

Kiralık Aşk çok iyi gitmiş, sevindim daha bu reytingleri haftaya artacaktır hatta belki dizi bir daha haftaya alacağı kadar iyi reytingler göremeyebilir

Sen Benimsin yükselmiş, bu reytingleri biraz daha yükseltebilirse ki bence öyle olacak, yazı rahat çıkartır.
Tutar Mı Tutar'ın sonuçlarına çok üzüldüm
Kesinlikle sorun dizide değil kanalda, bunu söyleyelim. Show TV bitti artık.

ahahah kiraz mevsimiyle alakası yok be gülüm
Eminim yoktur. Güzel ve idealist bir kız (Öykü - Aslı), serseri ruhlu, yakışıklı ve ukala çocuk (Ayaz - Burak), çalışkan ve aile çocuğu (Mete - Volkan). Adları bile meyveler üzerinden. Ayrıca diziyi Kiraz Mevsimi'ne benzeten tek ben de değilim, forumda ve başka sitelerde de benzetiliyor. Kalbim Ege'de Kaldı'nın Güzel Köylü'nün çakması olduğunu nereden çıkarıyorsun, anlamıyorum.

Ben acil aşk aranıyora hala şaşırıyorum.
Dizi 2.5 le basladi ve 3 aliyor bu çok iyi bir sey bence show gibi bir kanala rağmen böyle devam etmesi.Açıkcasi dizinin tutmayacagini ve rojdanin yanlış tercih yaptığını dusunuyordum ama baya iyi gitti showda bu reyting baya başarı yani

Kiralik aşk super gitmis baya superdi bölüm
#FarkıNeriman

Tutar mi tutar ve fabric girlim ne hallerde ah show ah .ss

Yani @Aserat Showu kapatsinlar bence

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

güzel köylüyü finaline kadar izledim keki de izledim ve bu kanıya vardım bak kısaltılmışına KEK

güzel köylüyü finaline kadar izledim keki de izledim ve bu kanıya vardım bak kısaltılmışına KEK
Her egr dizisi birbirine az buz benzer ama oyle tamamen aynısı değil.
Kalbim egede kaldı daha güzel bence yani güzel köylüde basroldeki kız köye geliyordu köydekine aşık oluyordu.Bunda Ikisi zaten onceden tanismislardi ve koylerine geliyorlar ve miras icin evleniyorlar.

Ayrica @Aserat Minnoşumun dizisine neden kiraz mevsimi çakması diyorsun
Çakma değil bence ana konu baya farklı mesela.
Orda meteye yanaşmak için ayazla is birliği yaparken ayaza aşık oluyor.

Bu dizide Aslı Volkani seviyor ama çeşitli tesadüfler sonucunda sürekli burakla karsilasiyor yani buraktan etkilenmeye başladı.
Ayrıca 2. Bolum fragmanindan gördüğümüz üzere Minnoşumun kızı (insallah minnosumda otele gelir
) otele geliyor ve burak volkandan asliyla sevgililik numarasi yapmasini istiyor ve volkan asliya onu sevdiğini söylüyor.

@Çiğdem- @Yiğitt o degilde Kiralik askta Ömer Defnenin para için onla olduğunu öğrendiğinde neler olcak acaba yaa kesin düğün günü öğrenir

Karakterler çok benziyor. Konuda farklılıklar elbet olur, ama KM'ye çok benziyor. Hatta çoğu kişi "ısmarlama dizi" tanımını kullanıyor Çilek Kokusu için.

Kalbim Ege'de Kaldı konusunda da sonuna kadar haklısın.

Kiralık Aşk'ta ise para için beraber olmaya yok. Yani işler öyle başlayacak, ama birbirlerine gitgide aşık olup evlenecekler.