evel öyle ki starcılar maliden bahsetmemiş bile.@yakup09 İlker Memoş'u yine hezimete uğratmış gibi.
evel öyle ki starcılar maliden bahsetmemiş bile.@yakup09 İlker Memoş'u yine hezimete uğratmış gibi.
Sen öyle zannet.evel öyle ki starcılar maliden bahsetmemiş bile.Dediğim gibi mali dönemi çoktan bitti. ve boşluktan o kadar yüksek almıştı. dediğimiz harfiyen çıktı
zannetmekle kalmıyorum, zannetiğimin gerçek olduğunu da görüyorumSen öyle zannet.
Dün Güldür Güldür Show'u izlemedim sırf Mali için, yani izliyorsak vardır bir şeyi.zannetmekle kalmıyorum, zannetiğimin gerçek olduğunu da görüyorum
reytinglere bakacak olursak BİT MİŞ!Dün Güldür Güldür Show'u izlemedim sırf Mali için, yani izliyorsak vardır bir şeyi.MALİ'nin devri bit mez!
Bugün sana gereken cevabı verecektir.reytinglere bakacak olursak BİT MİŞ!
2. kez cavabı alan kişi sen olucan bence.Bugün sana gereken cevabı verecektir.
Ne alaka.2. kez cavabı alan kişi sen olucan bence.Neyse mali çökmüş seni pek enterese etmemiş, nede olsa show asırlar sonra zirve gördü
hadi hadi, taaa istanbuldan anladım içinde ki neşe çoşkuyuNe alaka.
ÖBGZ'nin BİÜ'mü geçtiğinde senin yaşadığın sevinç kadar olmasa da, evet sevindim.hadi hadi, taaa istanbuldan anladım içinde ki neşe çoşkuyu
dediğin çıktı mali gereken cevabı verdi reytingler açıklanmış mali rahatlıkla geçmişBugün sana gereken cevabı verecektir.
Fark-ı MALİ diyoruz biz buna.dediğin çıktı mali gereken cevabı verdi reytingler açıklanmış mali rahatlıkla geçmiş
böylelikle durum total 2-2 abde 4-0 mali önde
ÖBGZ'nin BİÜ'mü geçtiğinde senin yaşadığın sevinç kadar olmasa da, evet sevindim.))))))
@mrt-06 neyse ki ben %85 seviniyodum, sen %1 kez seviniyosun. Bari bol bol sevin.))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?