evel öyle ki starcılar maliden bahsetmemiş bile.@yakup09 İlker Memoş'u yine hezimete uğratmış gibi.![]()
evel öyle ki starcılar maliden bahsetmemiş bile.@yakup09 İlker Memoş'u yine hezimete uğratmış gibi.![]()
Sen öyle zannet.evel öyle ki starcılar maliden bahsetmemiş bile.Dediğim gibi mali dönemi çoktan bitti. ve boşluktan o kadar yüksek almıştı. dediğimiz harfiyen çıktı
![]()
zannetmekle kalmıyorum, zannetiğimin gerçek olduğunu da görüyorumSen öyle zannet.![]()
Dün Güldür Güldür Show'u izlemedim sırf Mali için, yani izliyorsak vardır bir şeyi.zannetmekle kalmıyorum, zannetiğimin gerçek olduğunu da görüyorum![]()
reytinglere bakacak olursak BİT MİŞ!Dün Güldür Güldür Show'u izlemedim sırf Mali için, yani izliyorsak vardır bir şeyi.MALİ'nin devri bit mez!
![]()
Bugün sana gereken cevabı verecektir.reytinglere bakacak olursak BİT MİŞ!![]()
2. kez cavabı alan kişi sen olucan bence.Bugün sana gereken cevabı verecektir.![]()
Ne alaka.2. kez cavabı alan kişi sen olucan bence.Neyse mali çökmüş seni pek enterese etmemiş, nede olsa show asırlar sonra zirve gördü
![]()
hadi hadi, taaa istanbuldan anladım içinde ki neşe çoşkuyuNe alaka.![]()
ÖBGZ'nin BİÜ'mü geçtiğinde senin yaşadığın sevinç kadar olmasa da, evet sevindim.hadi hadi, taaa istanbuldan anladım içinde ki neşe çoşkuyu![]()
dediğin çıktı mali gereken cevabı verdi reytingler açıklanmış mali rahatlıkla geçmişBugün sana gereken cevabı verecektir.![]()
Fark-ı MALİ diyoruz biz buna.dediğin çıktı mali gereken cevabı verdi reytingler açıklanmış mali rahatlıkla geçmiş
böylelikle durum total 2-2 abde 4-0 mali önde![]()
ÖBGZ'nin BİÜ'mü geçtiğinde senin yaşadığın sevinç kadar olmasa da, evet sevindim.))))))
@mrt-06 neyse ki ben %85 seviniyodum, sen %1 kez seviniyosun. Bari bol bol sevin.))))