26 Eylül 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Dediğin gibi bayanlar biraz daha ağırlık kazanmış sonuçlara bakılırsa çok olmasa bile

bag değil de hicran bitmesin halbuki Hicran'dan umutluydum totalik gözüküyordu

Valla seyirciyi bu hikayeye inandırmış bir dizi ilk günden beri seyirciyi her geçen gün arttırdı.
Karagulun basarisinin sebebi kesinlikle hikayesi eylem canpolat ve sema ergenekon ilk 2 bolumde karakterleri ve hikayeyi cok iyi islediler ama ne yazikki simdiki senaristler bana gore basarisiz onun icin ilk sezonunu cok heyecanla izledigim diziyi biraktim

bag değil de hicran bitmesin halbuki Hicran'dan umutluydum totalik gözüküyordu
kanal hiç sanş vermedi, tekrarları hetp gece yarısı 1 buçukta başladıo. keza tanıtımlarını da göremiyoruz pek ekranda...

PT2 olsun bizim olsun, daha iyi giderse varsın PT2 olsun.
hicran pt-2 lik bi dizi değil ki.
kuzey güney gibi harketini koruyan diziler pt-2 de yükselişe geçiyor ya da komedi. lakin ağır dram zor o saatte.

O zaman mortigen ştrayze

Ben Kurt Seyit ve Şura iyi gidiyor mu dedim ne kadar saçma bir yere getirdin olayı
Kaldı ki bende o kadar beğenmiyorum Kurt Seyit ve Şura'yı Farah için izliyorum
Sen 30 bölüm dayanmaz diyorsun zaten 30 bölüm dayanırsa 80 bölüm olacak
Yani sıkıntı yok oraya kadar dayanması da yeter.

Reaksiyon gece 02:20 tekrar total abc1 &11share ab &15.14 share çok iyi bu hafta uzun ozetli yayinlanırsa ab çift haneleri rakamlara ulasır

farah candır. ama farah bile beni o dizi karşısında durduramadı..
Aynen senaryo çok kötü yazılıyor. Yönetmen de pek iyi çekemiyor bence. Ece-Hilal dönem dizisi çekmesinler bir daha

Sen 30 bölüm dayanmaz diyorsun zaten 30 bölüm dayanırsa 80 bölüm olacak
Yani sıkıntı yok oraya kadar dayanması da yeter.
30 bölüm gitmez derken, yayından kaldırılır anlamında demedim ki
Karagül'ün yayından kaldırılması imkansız
Ama anne-oğul hikayesi 30 bölüm için yeterli çatışma değil onu söylemek istedim

Aynen senaryo çok kötü yazılıyor. Yönetmen de pek iyi çekemiyor bence. Ece-Hilal dönem dizisi çekmesinler bir daha
hilal saral tam bi fiyasko zaten. aşkı memnu etkiside kalmış hala. çekimler filan aynı hep, kamera yükselirken yaklaşıyor ya da alçalırken uzaklaşıyor filan

dememiş miydim çift haneyi karagül görecek diye @china_shangai

medcezirde tutuklanma falan olmuş niye artmamış acep
yoksa kitlenin ergen aşka bağlılığı mı @Forumdash

rıza baba kötü gitmiş ne dersin @pompy bir oyun mu dönüyor

hilal saral tam bi fiyasko zaten. aşkı memnu etkiside kalmış hala. çekimler filan aynı hep, kamera yükselirken yaklaşıyor ya da alçalırken uzaklaşıyor filan
Aynen hiç iyi bir yönetmen değil bence de. Yaptığı projeler tutuyordu tabi orası ayrı. Kuzey Güney'in ilk sezon yönetmeni Mehmet Ada Öztekin onlarca kat daha kaliteli iş çıkarıyordu
)

Aynen hiç iyi bir yönetmen değil bence de. Yaptığı projeler tutuyordu tabi orası ayrı. Kuzey Güney'in ilk sezon yönetmeni Mehmet Ada Öztekin onlarca kat daha kaliteli iş çıkarıyordu
)
evet, kuzey güneyi pembe diziye çevirdi laflarını bende çok okuyodum.