26 Eylül 2014 Cuma Reyting Sonuçları

0.2 -0.3 fark var nerdeyse aynı 😀 bence de haftaya 12-12.5 alır zamanla daha da yükselecek tabii en azını söylüyorum bakalım ben de yaklaşacak mıyım? 😉
İzleyici yeni yeni televizyon başına geçmeye başlıyor Eylül ayı içerisinde 10 küsür reyting almışız yani ekim ve sonrasında rahat 14-15'lere çıkarız.

Karagül'ün iki haneli reytinge ilk ulaşan dizi olması kadar şaşırtan bir durum yok.
Bence sende izle ve bize katıl

yok ben cuma akşamları film kuşağı yaptım kendime.

beyaz karanfil cuma gününe alınırsa bu günde epey iş yapar

Karagül harika gitmiş tebrikler. Medcezir dün daha fazlasını hak ediyordu ama yine de iyi gitmiş o da. Karagül en büyük kozunu 3-4 bölüm sonra kaybedince illa ki düşecek bunu da ekleyelim

Med-cızır zaten zirveyi kaybedecek
Doğru bir tahmin

valla yd'de total de 3 alıyordu ab de 5. değişen hiç bi şey yok as ile.
gelebilir bence de.
Yalan Dünya genellikle 6 reytingi geçiyordu.
Yaz diye düşmüştü.

Bence Hayat Yolunda ve Şeref Meselesi sırasıyla Çarşamba ve Pazara gelecekler. Eğer tutarlarsa kalacaklar, yeni dizilerden birisi Cumaya gelecek. Ama tutmazlarsa yine yerlerine yeni diziler gelir. Kanal D jokerlerini Ekim sonunda başlatacak gibi.

Karagul durgun bolume ragmen 10 reytingi asmis
medcezir zirvede ama gecen haftaya gore dusus var oranlarda

Karagül harika gitmiş tebrikler. Medcezir dün daha fazlasını hak ediyordu ama yine de iyi gitmiş o da. Karagül en büyük kozunu 3-4 bölüm sonra kaybedince illa ki düşecek bunu da ekleyelim
Böyle bir şey yok senin tabirinle dizinin en büyük kozu Özcan Deniz değil ve bunu göreceksin.

6 çok nadirdi geçen sezon genellikle 5 lerdeydi

yeni dizi gelecekse eğer ilk cumaya gelmeli. sonrasında cumartesiye.
o günlerde çarş ve pazardan farksız değil. özellikle cuma rakipleri uçuyoken kanald baya gerilerde kalıyor.

Dev akılsızlık olur. Cuma hiçbir dizinin zirvede olma şansı yok, ama Çarşamba ve Pazra reytingler 5`lerde sürünüyor. Yeni diziler tutarsa zirvede tutarlar direkt.

Cumaya ancak jokerler gelir. Yalan Dünya gibi.

Reytinglere bakarak aldanıyorsun ama Karagül çok farklı
valla deniz farklı hiçbi şeyi yok şimdi.
dün bizimkiler izlerken bende bi baktım 20-25 dk. özcan deniz'in çenesini öne uzatıp havaya bakıp konuşmaması, kendalın inandırıcılığını yitirmiş güç gösterisi, genç ergen atarlı çocuğun babasına söyledikleri filan beni hiç etkilemedi. replikler filan çok avam.

Dev akılsızlık olur. Cuma hiçbir dizinin zirvede olma şansı yok, ama Çarşamba ve Pazra reytingler 5`lerde sürünüyor. Yeni diziler tutarsa zirvede tutarlar direkt.

bi şanş verin bag ve hicrana
bu harcama azmi nedir ?

Valla seyirciyi bu hikayeye inandırmış bir dizi ilk günden beri seyirciyi her geçen gün arttırdı.

Son şansı bu Pazar zaten.

Aynen yeni bir dizinin cuma günü başlaması intihardır KARAGÜL var iken
Yeni gelen dizi zirvede değil ÇÖP 'te olur