My bu süreçte reklama girdi mi hiç
20 gece girdi düser birazdan sonra yükselir
My bu süreçte reklama girdi mi hiç
ben hayran değilim. tamam mızorlama artık
huzur sokagının koçanı bile babalardan fazla izleniyor)))
Öbgzk dün abde sbtnin çok gerisinde kalmıştı bugün aynı durum my içinde olabilir
Katılıyorum. Hatta Akasya Durağının fragman müziğini tek geçerimbende değilim hatta bence akasya durağının jenerik müziği daha hoş vadiden)
- - - Ekleme - - -
koçan bu boru değil insanları cezbediyor demekki))
Vadinin müziğine sadece Vadiciler hayrandır. Başka da kimse hayran değil
valla doğru söylüyorsunbende değilim hatta bence akasya durağının jenerik müziği daha hoş vadiden)
offfffffffffffffffffff yettiniz be hep vadi kavgası ben gidiyom bidaha sizinle konuşan ne olsun!!!!!!!!bende değilim hatta bence akasya durağının jenerik müziği daha hoş vadiden)
- - - Ekleme - - -
koçan bu boru değil insanları cezbediyor demekki))
Fragmanda bile duyuyoruz jeneriği. Ama başka versiyonu. Versiyon değiştirmeye efsane diyorsan. Senin bileceğin iş.yav he hejenerik tek bi sahnede kullanılmadı sallamaya bak
offfffffffffffffffffff yettiniz be hep vadi kavgası ben gidiyom bidaha sizinle konuşan ne olsun!!!!!!!!
bak arkadaşlar boşu boşuna birbirinizi kırıyorsunuz güzel olmayan dizi yoktur dizi izlemeyi bilmeyen insan vardır...bidaha diziler hakkında kavga istemiyorum eğer beni seviyorsanız...sende haklısın mehmet ..yinede bir yere kaybolma muhteşemi izleyelim)
Fragmanda bile duyuyoruz jeneriği. Ama başka versiyonu. Versiyon değiştirmeye efsane diyorsan. Senin bileceğin iş.
bak arkadaşlar boşu boşuna birbirinizi kırıyorsunuz güzel olmayan dizi yoktur dizi izlemeyi bilmeyen insan vardır...bidaha diziler hakkında kavga istemiyorum eğer beni seviyorsanız...
beni sevmiyorsun demek öle olsun takas aga...salla babam salla göstersene o gördüğün fragmanı hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?