Kellesi gidecekken ekran hafif siyaha büründü heralde ölmüştür.Arkadan biri cıkıp durun dememiştir.
Nigar kalfa gerçekten öldü mü? su an diziyi izleyemiyorum ama gerçekten yazik oldu Filiz Ahmet'e..
Kellesi gidecekken ekran hafif siyaha büründü heralde ölmüştür.Arkadan biri cıkıp durun dememiştir.
Nigar kalfa gerçekten öldü mü? su an diziyi izleyemiyorum ama gerçekten yazik oldu Filiz Ahmet'e..
Gerçekten ölmedi Furkan. Dizi bu eğer onu kast ediyorsam işsiz falan da kalmaz merak etme
İyi Olur Haa Hem Trt de reyting sıkıntısı da yokÇd trt alsın pazartesi veya cuma pt 1 yapsın
aynen hiç reklam olmamalı reklamlar benim başımı ağrıtıyoReklamlar sıkıyo bazen düzenleme getirilmeli
Gerçekten ölmedi Furkan. Dizi bu eğer onu kast ediyorsam işsiz falan da kalmaz merak etme
iyi olmaz bence cumartesi yada pazara koysun.Çd trt alsın pazartesi veya cuma pt 1 yapsın
Tv izlemiyorum bugün. Dersim vardı ama buraya daldımSen ne izlion?
Çıkmaz ayın son Çarşambasında bile olsa Alemin Kralından bi cacık olmaz artıkDiziler biter ak yavaş yavaş yükselir
Umarim ayrilmaz Filiz Ahmet diziden, çunku önemli bence Muhtesem Yüzyil için..