Bu kadar da kaçmak olmaz yahu. Resmen jenerik müziği hala inkar ediyorsunuz. Takas sen mobille değilmiydin nasıl anladın hemen o olmadığınıOha istanbul mix miyine sallamış
Bu kadar da kaçmak olmaz yahu. Resmen jenerik müziği hala inkar ediyorsunuz. Takas sen mobille değilmiydin nasıl anladın hemen o olmadığınıOha istanbul mix miyine sallamış
Flash!!Flash!!Flash!!
Muhteşem Yüzyılda Tarihi Hata...
Muhteşem Yüzyıl da tarihi hata dolu. Sütyen 1914 de bulundu firuze sütyen takıyor.
Not: Twitterdan Öğrendim
- - - Ekleme - - -
Aga Sallamak Ne Kelime Paso Sallamış
Sen Git Vadinin Efsane Müziklerini öğren gel sonra burada jenerikle istanbul mixi karıştırıp 80 Milyona Rezil Olma😉
Herkes kabul etti sen mixle muxla uğraşıyorsun. Zaten az önce söyledim fragmanın versiyonunu da bazen değişiyorlar. Sıkışınca köşeye kaçmak buna denir herhalde
Ya Gene Paso Sallıyor
Bu kadar da kaçmak olmaz yahu. Resmen jenerik müziği hala inkar ediyorsunuz. Takas sen mobille değilmiydin nasıl anladın hemen o olmadığını
Flash!!Flash!!Flash!!
Muhteşem Yüzyılda Tarihi Hata...
Muhteşem Yüzyıl da tarihi hata dolu. Sütyen 1914 de bulundu firuze sütyen takıyor.
Not: Twitterdan Öğrendim
Revan neyin kafasındasın merak ediyorum bir fragman jenerik müziği falan olsa nolur anlamadım boşuna beynini yoruyon boş işlerle
ow Hürrem düşmüş haftalıkda liderlik VADİnin21:45 - 22:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 9.18 , 2) KANALD: 5.66 , 3) TRT1: 5.41 , 4) SHOW: 5.26 , 5) ATV: 2.42
O zaman bana sallıyo demeyeceksin. Sonuçta ispat ettim. Artık desen de zaten izleyen izliyor. Mobillesin. İzlemeden önce bu kadar kesin konuşmaRevan çd istanbul mix diyo jenerik en fazla arka fonda kullanılmıştır sorun yokmy kendisi hata zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?