26 Ekim 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    21
Önceden Çukur AB'ye oynardı ama şimdi nasıl total dizisi oldu şaşırıyorum.

Dün yazdım, Maraşlı Pazartesi günü gelebilir ama Cumartesi olsa çok daha iyi gider. Atv Kırgın Çiçekler sonrası ogüne dikiş tutturamadı bir türlü :A

Hercai için deneyip hayal kırıklığı yaşamışlardır :A
Bence cumartesine atabilirler

• Beğendim
Reactions: Dosi
maxresdefault (19).jpg

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Öyle bir dizi de mi vardı 😱
Ben zaten dün yorumda 'başka projeler var mı bilmiyorum' diye yazmıştım :A
Maria ile Mustafa o projeler geleceği zaman bitirilir diye not yazmıştım :A
Atv Kim Milyoner olmak ister programını geç yayınlama kararı alırsa 3. bir diziye daha yer açılır :A
Evet Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi oynuyor Kertenkele gibi bir dizi olacak o yüzden direkt Cumartesi olur dedim. :A

• Güldürdün
Sefirin kızı yükselerek devam ediyor Çukur zirveyi almış farkındalık sahnesi varmış Aleyna ile ilgili dün çok konuşuldu twiiterde onu etkisi galiba gerçi kötü rating almıyordu ama Yasak elma iyi gitmiş ama düşüşler gelmeye başlar 4 karakter birden diziden çıkıcak yorumlarda çoğu kişi bırakıcam diyordu bakalım ne olacak :D

Dün yazdım, Maraşlı Pazartesi günü gelebilir ama Cumartesi olsa çok daha iyi gider. Atv Kırgın Çiçekler sonrası ogüne dikiş tutturamadı bir türlü :A

Hercai için deneyip hayal kırıklığı yaşamışlardır :A

Hercai de deneme yok sadece yayınladı :D

• Beğendim
Uyanış Büyük Selçuklu her hafta düşüyor ama oranları yine de iyi.

Yasak Elma yükselmiş. Total’de 6’ya dayanmış. :Z 5.99 ne ya 6 olsaydı keşke. :A Haftaya daha da yükselir o fragmanla. :Z

Çukur, 100.bölüme yakışır oranlar almış bence. Tebrikler.

Sefirin Kızı o heyecanlı fragmana göre düşük almış. Yoksa oranları iyi ama fragmanı izleyen annem çok bomba bölüm olacak diyordu. Ben 7’yi zorlar demiştim izleyince ama düşük gitmiş. :A

Bu arada dikkatimi çekti ATV dün Hercai’inin tekrarını koydu ve dizinin yapımcısı ve oyuncuları sosyal medyada hep bunu paylaştı hatta hashtag falan yaptılar tekrar bölüm için. Tüm reyting sayfaları da normalde hiç tekrar reytinglerini paylaşmazken bugün hepsi Hercai’nin tekrarlarının reytinglerinin çok kötü gittiğini belirtiyor. Bence ATV, diziyi Pazartesi deneyecek ve Cuma’ya Maraşlı gelecek diye düşünüyorum.

Pazartesiye denermi sen bir yapımcı olsan öyle yaparmısın özgür :A

• Beğendim
Reactions: Özgür
Uyanış Büyük Selçuklu her hafta düşüyor ama oranları yine de iyi.

Yasak Elma yükselmiş. Total’de 6’ya dayanmış. :Z 5.99 ne ya 6 olsaydı keşke. :A Haftaya daha da yükselir o fragmanla. :Z

Çukur, 100.bölüme yakışır oranlar almış bence. Tebrikler.

Sefirin Kızı o heyecanlı fragmana göre düşük almış. Yoksa oranları iyi ama fragmanı izleyen annem çok bomba bölüm olacak diyordu. Ben 7’yi zorlar demiştim izleyince ama düşük gitmiş. :A

Bu arada dikkatimi çekti ATV dün Hercai’inin tekrarını koydu ve dizinin yapımcısı ve oyuncuları sosyal medyada hep bunu paylaştı hatta hashtag falan yaptılar tekrar bölüm için. Tüm reyting sayfaları da normalde hiç tekrar reytinglerini paylaşmazken bugün hepsi Hercai’nin tekrarlarının reytinglerinin çok kötü gittiğini belirtiyor. Bence ATV, diziyi Pazartesi deneyecek ve Cuma’ya Maraşlı gelecek diye düşünüyorum.

Sanmiyorum. Hercai Cuma'da kalacaktir, Marasli pazartesi ve Akinci Cumartesi yayinlanir bence.

Sefirin kızı yükselerek devam ediyor Çukur zirveyi almış farkındalık sahnesi varmış Aleyna ile ilgili dün çok konuşuldu twiiterde onu etkisi galiba gerçi kötü rating almıyordu ama Yasak elma iyi gitmiş ama düşüşler gelmeye başlar 4 karakter birden diziden çıkıcak yorumlarda çoğu kişi bırakıcam diyordu bakalım ne olacak :D
100. bölüm diye çok bahsedildi onun etkisi bence :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Ben o tarz dizileri sevmiyorum TV'de olmasını da istemiyorum ne kadar az o kadar iyi :A Bunun gibi dizilerin tutup kaliteli diziler tutmadığı için aslında bu nefretim :A
Ben genel havasını sevmiyorum. Bu tarz dizilerde sadece Aşk ve Mavi izledim o da hep güldüren olduğu için. Aslında bu tarz değil, yani konak dizisi diyelim :A

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Pazartesiye denermi sen bir yapımcı olsan öyle yaparmısın özgür :A
Ben sadece kendi tahminimi söyledim. Hiçbir dizi bir tekrar bölümü için ayrı bir hashtag açıp oyunculara da tweet attırmaz diye düşündüm. Ayrıca gün değişikliğini yapımcı yapmıyor kanal yapıyor. Ama ben olsam Maraşlı’yı Cuma’ya koyarım Hercai’den daha iyi gideceği kesin. :)

Bu arada olmamış attığın mesajımda hiçbir şey yok. :)