O hangi gün olacak bakalım, kesin Salı olacak.Kut'ül Amare başlayınca gelirler o güne.
39 bile alır ablacım şüphem yok.haftaya gelen reytingleri görünce napıcaksınız bakalım bölüm çok heyecanlıydı fragman da öyle 2 reyting mutlaka artıcaktır 18 falan
ver elini aşk nereye çıktı perşembeyemi 😱😱😱Haftaya başlamıyorsunuz Ver Elini Aşk fragmanı çıktı
Yani 2 Kasımda Ver Elini Aşk var 9 Kasıma ertelediler zaar VS yiver elini aşk nereye çıktı perşembeyemi 😱😱😱
bu hafta olucak diye seviniyordum birisi öyle açmıştı konusunuYani 2 Kasımda Ver Elini Aşk var 9 Kasıma ertelediler zaar VS yi
bu hafta olucak diye seviniyordum birisi öyle açmıştı konusunu
ee bu dizi varsa biz nasıl gelecez bunların yayından kalkması lazım ozaman
Muhtemelen gün değişimi olacaktıree bu dizi varsa biz nasıl gelecez bunların yayından kalkması lazım ozaman
Bunların bitmesini beklemezler inş fatih gibi ocağa kalmasında vatanım sensindeMuhtemelen gün değişimi olacaktır
Kanal gözden çıkarmış diziyiBunların bitmesini beklemezler inş fatih gibi ocağa kalmasında vatanım sensinde
Show TV haber için bir şey demeyecek misinYüz Yüze’ye yazık oldu, gerçi Kanatsız Kuşlar 1. olan bir günde Yüz Yüze’ye bu oranlar çok bile.
EDHO gibi mafya bozuntusu bir dizi alıyorsa 9 reyting.Diriliş, Kanatsız Kuşlar, Kırgın Çiçekler, Arka Sokaklar gibi dizilerin birinci geldiği reyting sisteminde Yüz Yüze'nin 2.5 reyting alması şaşırtıcı değil.
Her zamanki başarımız, geçen sezon zirveyi de alıyorduk ama bu sezon Fatih coşunca biraz durulduk. Nasıl @xBUGRAx her gün Fatih'i övmüyorsa ben de Jülide'ciğimi övmüyorum bunlar günlük başarılar zaten.Show TV haber için bir şey demeyecek misin
Yüz Yüze'nin bu kadar kötü alacağını düşünmüyordum.
Kanalımız VEA için nasıl bir politika uygulayacak çok merak ediyorum.
Kesinlikle öyle olmalı. Pazar günkü komedi boşluğunu doldurabilecek kalitede.Çocuklar Duymasın'ın yerine Pazar'a alınmalı bence.