26 Ekim 2015 Pazartesi ABD Reytingleri

Tam kahvemi aldım, zamanımda vardı güzel güzel. Supergirl'ün pilot değilde 1. bölüm yazmışlardır belki deyip bekledim, sonuç = :(

Belki tarihi karıştıtdim ama 26 Oct yazıyor yani.:( Acaba orası 1 gün geride yaa onun için midir.:F
proğramı izledim ya kanalın hatası habire reklam koyuyor kanal işi bilmiyor o yüzden düşük çıkmış, rihannanın reytingi en az 10 reyting almalıydı .. birde reytinglere şike karıştırmış olabilirler birde yayın saati çok uzamıştır ondanda olabilir :)))

@destere süperkahraman dizilerini topa tutuyordu bu yıl 2 kadın üperkahraman dizisi olunca hemen ısındı kanı hahaha ama sende izle bence :F:F:F
Dizilerimin maşallahı var. Supergirl'in güzel başlaması şaşırtmadı beni. Çöp dizi izlemem @destere miyim? :)

Blindspot ve Gotham'da yükselmiş Allah'ım verdikçe veriyor.:)
süper girl dağıtmış ortalığı kalite konuşuyor :)) CW dizisi değilki 0.2 lerde sürünsün :) siz gidin the 100 ü izleyin kalite sizi bozar :)

proğramı izledim ya kanalın hatası habire reklam koyuyor kanal işi bilmiyor o yüzden düşük çıkmış, rihannanın reytingi en az 10 reyting almalıydı .. birde reytinglere şike karıştırmış olabilirler birde yayın saati çok uzamıştır ondanda olabilir :)))

2 saat rihanna izliyor lar. Bu bir şeref onlar için.:)) İnternete de baktım The Voice Rihanna videolarıdayak nerdeyse.ss

@sokak sanati Supergirl yorumlamayı nasıl unuttun. :D
rihannadan başka bişeyi yormamışki yatmış kalkmış rihanna :))

@sokak sanati günün açık ara en önemli olayı Supergirl'ü atlamışsın. Haftalardır bu gün merak ediliyordu. :)

Supergirl süper başlamış TBBT gücünün de etkisiyle. TBBT'nin kendi reytinglerini de yeniden 4 üstüne çıkarması harika. :)
tbbt nin artma sebebi süpergirl dür. ? yanlış değerlendirme yapmayalım:) süpergirl ün etkisiyle tbbt artmış :))

2 saat rihanna izliyor lar. Bu bir şeref onlar için.:)) İnternete de baktım The Voice Rihanna videolarıdayak nerdeyse.ss
süpergirl ü niye yorumlamadın insan kırk elli cümlede onun için sarfeder tamam rihanna iyi güzelde yani süper şeyde fena sayılmaz :)

tbbt nin artma sebebi süpergirl dür. ? yanlış değerlendirme yapmayalım:) süpergirl ün etkisiyle tbbt artmış :))

süpergirl ü niye yorumlamadın insan kırk elli cümlede onun için sarfeder tamam rihanna iyi güzelde yani süper şeyde fena sayılmaz :)

10 reyting almamış trip attın o dizi yüzünden alamamış.ss
Oy kullandın mi sen.

Supergırl beni şaşırttı cidden. :D Oranları düşer ama 2.0 üstünde reyting alır bu sezon kesin.

süper girl dağıtmış ortalığı kalite konuşuyor :)) CW dizisi değilki 0.2 lerde sürünsün :) siz gidin the 100 ü izleyin kalite sizi bozar :)
La benim izleyeli üstünden asır geçti, kime konuşuyon acaba? :)

La benim izleyeli üstünden asır geçti, kime konuşuyon acaba? :)
twitter da yorumunu sormuştum harikaydı dizi şimdi işte yeni bölümlere birlikte devam ederiz :)

Supergirl güncelleme sonucu 3.1'e düşmüş. @destere @Harunnn60 @OzaN @Çiğdem- @mrt-06
fazla güncelleyip kurcalama süper kızı :) ölüyü bile fazla yıkarsan şey olurmuş bırak işte 3.2 alıp rekor kırmış habire niye güncelliyon :)

Supergırl beni şaşırttı cidden. :D Oranları düşer ama 2.0 üstünde reyting alır bu sezon kesin.
ben yükselme bekliyorum umarım empire ı geçer :)

twitter da yorumunu sormuştum harikaydı dizi şimdi işte yeni bölümlere birlikte devam ederiz :)

fazla güncelleyip kurcalama süper kızı :) ölüyü bile fazla yıkarsan şey olurmuş bırak işte 3.2 alıp rekor kırmış habire niye güncelliyon :)

Gıcık oldum diziye.:F