proğramı izledim ya kanalın hatası habire reklam koyuyor kanal işi bilmiyor o yüzden düşük çıkmış, rihannanın reytingi en az 10 reyting almalıydı .. birde reytinglere şike karıştırmış olabilirler birde yayın saati çok uzamıştır ondanda olabilirBelki tarihi karıştıtdim ama 26 Oct yazıyor yani.Acaba orası 1 gün geride yaa onun için midir.
![]()
@destere süperkahraman dizilerini topa tutuyordu bu yıl 2 kadın üperkahraman dizisi olunca hemen ısındı kanı hahaha ama sende izle bence![]()
süper girl dağıtmış ortalığı kalite konuşuyorDizilerimin maşallahı var. Supergirl'in güzel başlaması şaşırtmadı beni. Çöp dizi izlemem @destere miyim?
Blindspot ve Gotham'da yükselmiş Allah'ım verdikçe veriyor.![]()
proğramı izledim ya kanalın hatası habire reklam koyuyor kanal işi bilmiyor o yüzden düşük çıkmış, rihannanın reytingi en az 10 reyting almalıydı .. birde reytinglere şike karıştırmış olabilirler birde yayın saati çok uzamıştır ondanda olabilir))
rihannadan başka bişeyi yormamışki yatmış kalkmış rihanna@sokak sanati Supergirl yorumlamayı nasıl unuttun.![]()
tbbt nin artma sebebi süpergirl dür. ? yanlış değerlendirme yapmayalım@sokak sanati günün açık ara en önemli olayı Supergirl'ü atlamışsın. Haftalardır bu gün merak ediliyordu.
Supergirl süper başlamış TBBT gücünün de etkisiyle. TBBT'nin kendi reytinglerini de yeniden 4 üstüne çıkarması harika.![]()
süpergirl ü niye yorumlamadın insan kırk elli cümlede onun için sarfeder tamam rihanna iyi güzelde yani süper şeyde fena sayılmaz2 saat rihanna izliyor lar. Bu bir şeref onlar için.) İnternete de baktım The Voice Rihanna videolarıdayak nerdeyse.ss
rihannadan başka bişeyi yormamışki yatmış kalkmış rihanna)
tbbt nin artma sebebi süpergirl dür. ? yanlış değerlendirme yapmayalımsüpergirl ün etkisiyle tbbt artmış
)
süpergirl ü niye yorumlamadın insan kırk elli cümlede onun için sarfeder tamam rihanna iyi güzelde yani süper şeyde fena sayılmaz![]()
daha erken yarın akşama kadar süremiz var10 reyting almamış trip attın o dizi yüzünden alamamış.ss
Oy kullandın mi sen.
daha erken yarın akşama kadar süremiz varburdaki fiyasko reyting sonuçları yarınki puanlamaya yansımaz umarım
))
Supergırl beni şaşırttı cidden.rihannadan başka bişeyi yormamışki yatmış kalkmış rihanna)
tbbt nin artma sebebi süpergirl dür. ? yanlış değerlendirme yapmayalımsüpergirl ün etkisiyle tbbt artmış
)
süpergirl ü niye yorumlamadın insan kırk elli cümlede onun için sarfeder tamam rihanna iyi güzelde yani süper şeyde fena sayılmaz![]()
La benim izleyeli üstünden asır geçti, kime konuşuyon acaba?proğramı izledim ya kanalın hatası habire reklam koyuyor kanal işi bilmiyor o yüzden düşük çıkmış, rihannanın reytingi en az 10 reyting almalıydı .. birde reytinglere şike karıştırmış olabilirler birde yayın saati çok uzamıştır ondanda olabilir))
süper girl dağıtmış ortalığı kalite konuşuyor) CW dizisi değilki 0.2 lerde sürünsün
siz gidin the 100 ü izleyin kalite sizi bozar
![]()
Bak nazar değdi görüyor musun.ss
3 olduğu ürece farke tmez beni virgülü ilgilendirmiyor oyüzden @Harunnn60 boşuna itiraz etmiş bence hahahaBak nazar değdi görüyor musun.ss
İtirazlar sonucu ne ya? Güncelleme sonrası olacak.
İtirazlar sonucu ne ya? Güncelleme sonrası olacak.![]()
Ne yaptın büyü mü yaptın diziye yüksek reyting aldı.3 olduğu ürece farke tmez beni virgülü ilgilendirmiyor oyüzden @Harunnn60 boşuna itiraz etmiş bence hahaha![]()
Hayır güncelleme diyordu. İtiraz lafını ilk kez senden duydum.Ozan böyle yazıyordu.![]()
Ne yaptın büyü mü yaptın diziye yüksek reyting aldı.
Hayır güncelleme diyordu. İtiraz lafını ilk kez senden duydum.![]()
Sana linkini attığım dizi sitesinde @Harunnn60'da var bakalım bulabilecek misin?Ozan böyle yazıyordu.![]()
twitter da yorumunu sormuştum harikaydı dizi şimdi işte yeni bölümlere birlikte devam ederizLa benim izleyeli üstünden asır geçti, kime konuşuyon acaba?![]()
fazla güncelleyip kurcalama süper kızı
ben yükselme bekliyorum umarım empire ı geçerSupergırl beni şaşırttı cidden.Oranları düşer ama 2.0 üstünde reyting alır bu sezon kesin.
twitter da yorumunu sormuştum harikaydı dizi şimdi işte yeni bölümlere birlikte devam ederiz
fazla güncelleyip kurcalama süper kızıölüyü bile fazla yıkarsan şey olurmuş bırak işte 3.2 alıp rekor kırmış habire niye güncelliyon
![]()