Geçen sezonun sonlarındaki reytinglerine bak istersen, olay Berrak ile alakalı değil yani...
Ben de geçen sezonun sonlarındaki reytinglerine bak diyorum, defalarca ilk 10'a girdi. Gelecek hafta yükselir. Ona bakarsan AB ve ABC1'de neredeyse 6 reyting alan Aramızda Kalsın'a bile "maç sayesinde oldu" falan diyorsun. Sonuç olarak olay Berrak ile ilgili olamaz yani...Direk Berrak'ım ile alakalı ee niye düştü bu bölüm.
Ben de geçen sezonun sonlarındaki reytinglerine bak diyorum, defalarca ilk 10'a girdi. Gelecek hafta yükselir. Ona bakarsan AB ve ABC1'de neredeyse 6 reyting alan Aramızda Kalsın'a bile "maç sayesinde oldu" falan diyorsun. Sonuç olarak olay Berrak ile ilgili olamaz yani...
Konuklar iyiydi, ama tam 23.00'te başlaması nedeniyle hem Urfalı, hem de Galip biraz darbe aldı.İkisi arasındaki bağlantıyı kuramadım ben şimdi Neyse boş ver yaa çünkü gerçekten ne demek istediğini anlamadım.
Galip düşmüş bence konukalrın kötü olması
Aramızda Kalsın yükseldi Maç vardı çünkü izlendi haftaya tartışalım bence bunu eğer aynı şartlarda olursa yani Aramızda Kalsın sonrası maçın olmadığı ve Glaip'te konuğun çok tanınmamış olması durumunda.
Konuklar iyiydi, ama tam 23.00'te başlaması nedeniyle hem Urfalı, hem de Galip biraz darbe aldı.
Aramızda Kalsın'ın ise sırtı bu saatten sonra yere gelmez. Gerçi onu birkaç gün sonra konuşsak daha doğru olur...
Reyting demişken, bugünün tahminleri ne zaman gelecek? @hayret bi şeyGönül İşleri beklediğim patlamayı daha yapamamış. Bu oranlarla çok rahat ilerler ancak 2. sezonunu garantilemesi için biraz daha yükseliş şart bence.Dün internetim yavaş olduğu için Gönül İşleri'ni tam izleyemedim . Bir ara tamamını izleyeceğim.
Urfalıyam Ezelden biraz düşmüş ama hemen tedirgin olmamak gerek. Bir hafta düştü diye gerisi gelecek diye birşey yokYükselecektir. Bana göre Küçük Gelin gibi bir dizi birinci olacağına Urfalıyam Ezelden gibi kaliteli ve uğraşılmış bir dizi birinci olmalı.
vışhhh o darbeci melunun karısının ne etkisi olur.ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?