26 Ekim 2014 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
galip e @OzaN nazarı değmiş :(
[HASHTAG]#gonulisleri[/HASHTAG] gayet iyi gitmiş totali arttırdı mı sorun yok
urfalıyım ezelden de iyi gitmiş ama kanal d yöneticileri ne der belli olmaz:F
ohb düşşse de hala iyi
@destere nin tıfılı totoşta birinci olmuş

urfalıyım ezeldennin yüksek reytingleri sadece geçen haftayla sınırlı kalmış anlaşılan bu hafta tekrar düşmüş hemen 🙂🙂🙂

o hayat benim totelde zirveyi alamıyor artık 2 haftadır 🙄🙄🙄

küçük gelin bu haftanın kazanını olmuş o hayat benim ve urfalıyım ezeldene rağmen zirveyi almışlar 😉😉😉

gönül işleri totelde küçük gelin o hayat benim ve urfalıyım ezelden dizilerinin gerisinde kalıcak gibi görünüyor totelde ilk 3 giremezler bence ama medcezir gibi ab gurubunda zirvede yer alabiliyor o bakımdan medcezire benzetiyorum brz ben ben bu diziyi totelde başarısızlar ama ab gurubunda zirvede oldukları sürece başarılı olurlar 😵😵😵

Gönül İşleri daha fazlasını hak ediyor. Umarım daha da yükselir.

Urfalıyam Ezelden dünkü bölüm sıkıcı diyorlardı ondan kaynaklı olabilir , ABC1 zirvede yine.

BEBB Total 3.5 Ab 4 reyting almış helal olsun. 4 . Olmuş.

Küçük Gelin yükselmiş , O Hayat Benim de yükselmiş. :)

Küçük Gelin'e helal olsun gayet iyi gidiyor Totalde. Diğer gruplar çok kötü tabi.

O Hayat benim tekrardan toparlanmış. Bir daha düşmemesi lazım. Bu oranları korusa yeter gibi hee bir de bir grupta zirve olmalı.:D

Gönül İşleri iyi gitmeye devam etmiş. Ab'de zirvede olması bence yeter diziye zaten ABc1'dede durumu iyi.:D

Urfalıyam Ezelden Abc1'de zirvede ama diğer gruplarda güzel bir düşüş yaşamış.:Z Devamı ivedilikle beklenir.:D

Ben Bilmem Eşi Bilir sorunsuz devam ediyor.

Yetenek Sizsiniz gerçekten bir düşüş aşadı. Demet yaramamış programa.

Şimdi onlar düşünsün güzel başlamış TRT'ye göre.

Günün yorumunu uzatmamaya çalışacağım...

- Urfalıyam Ezelden düşmüş, ama dünkü bölüm iyiydi bence. Gelecek haftaya yükselir bence...

- Gönül İşleri'nin dünkü bölümünü birazdan netten izleyeceğim, ama sonuçlarında büyük bir düşüş olmaması sevindirdi...

- O Hayat Benim biraz yükselmiş, ama bu saatten sonra zirve şansı çok da yok gibi. İlk 5 garanti, ama şimdilik zirvede olacağını düşünmüyorum... :)

- Galip'ime ne olmuş öyle? 😱
Total'de 22, AB'de 13, ABC1'de ise 10. olabilmiş. Oysa dünkü bölüm de gayet iyiydi. Umarım gelecek hafta yükselir...

- Diğer Yarım'ı listede görmekte zorlandım. Birkaç hafta sonra final garanti... :)

- Güldür Güldür Show'un tekrarı da gayet iyi gitmiş...

- Şimdi Onlar Düşünsün ne yazık ki iyi başlamış. "Ne yazık ki" diyorum, çünkü diziye 5-10 dakika baktım, ama beğenemedim. Yine de "tutar" demiştim, tuttu...

- Küçük Gelin de "yine" güzel gitmiş. Bu diziyi izleyen var mı acaba?

- Yetenek Sizsiniz Türkiye de kötü gitmiş. Bu arada dün baktığımda yine Özgü vardı programda. Demet görevini yapıp gitmiş demek... :)

- Ben Bilmem Eşim Bilir, yine eski formuna dönüş yapmaya başladı. AB'de 4. olmak, büyük bir başarı...

Sonuçlar tahmin ettiğim gibi gelmiş Urfalıyam Ezelden'in TOTAL'de düşeceğini biliyordum. Küçük Gelin, Urfalıyam Ezelden, Gönül İşleri'ne tebrikler. :)

Pazar Sürprizi farkını koymuş. :)

Şafak Sezer'in dizisi iyi başlamış TRT 1'e göre bakalım haftaya ne yapacak. :)

Diğer Yarım yeni gününde çok kötü gitmiş listede bulamadım. :)

Yine senaryolar başlamış. :)))))))))))))))

Direk Berrak'ım ile alakalı ee niye düştü bu bölüm.:A
Ben de geçen sezonun sonlarındaki reytinglerine bak diyorum, defalarca ilk 10'a girdi. Gelecek hafta yükselir. Ona bakarsan AB ve ABC1'de neredeyse 6 reyting alan Aramızda Kalsın'a bile "maç sayesinde oldu" falan diyorsun. Sonuç olarak olay Berrak ile ilgili olamaz yani... :)

Ben de geçen sezonun sonlarındaki reytinglerine bak diyorum, defalarca ilk 10'a girdi. Gelecek hafta yükselir. Ona bakarsan AB ve ABC1'de neredeyse 6 reyting alan Aramızda Kalsın'a bile "maç sayesinde oldu" falan diyorsun. Sonuç olarak olay Berrak ile ilgili olamaz yani... :)

İkisi arasındaki bağlantıyı kuramadım ben şimdi Neyse boş ver yaa çünkü gerçekten ne demek istediğini anlamadım.:D
Galip düşmüş bence konukalrın kötü olması
Aramızda Kalsın yükseldi Maç vardı çünkü izlendi haftaya tartışalım bence bunu eğer aynı şartlarda olursa yani Aramızda Kalsın sonrası maçın olmadığı ve Glaip'te konuğun çok tanınmamış olması durumunda.:D

İkisi arasındaki bağlantıyı kuramadım ben şimdi Neyse boş ver yaa çünkü gerçekten ne demek istediğini anlamadım.:D
Galip düşmüş bence konukalrın kötü olması
Aramızda Kalsın yükseldi Maç vardı çünkü izlendi haftaya tartışalım bence bunu eğer aynı şartlarda olursa yani Aramızda Kalsın sonrası maçın olmadığı ve Glaip'te konuğun çok tanınmamış olması durumunda.:D
Konuklar iyiydi, ama tam 23.00'te başlaması nedeniyle hem Urfalı, hem de Galip biraz darbe aldı.

Aramızda Kalsın'ın ise sırtı bu saatten sonra yere gelmez. Gerçi onu birkaç gün sonra konuşsak daha doğru olur... :)

Gönül İşleri beklediğim patlamayı daha yapamamış. Bu oranlarla çok rahat ilerler ancak 2. sezonunu garantilemesi için biraz daha yükseliş şart bence.Dün internetim yavaş olduğu için Gönül İşleri'ni tam izleyemedim . Bir ara tamamını izleyeceğim.

Urfalıyam Ezelden biraz düşmüş ama hemen tedirgin olmamak gerek. Bir hafta düştü diye gerisi gelecek diye birşey yok :) Yükselecektir. Bana göre Küçük Gelin gibi bir dizi birinci olacağına Urfalıyam Ezelden gibi kaliteli ve uğraşılmış bir dizi birinci olmalı.

Konuklar iyiydi, ama tam 23.00'te başlaması nedeniyle hem Urfalı, hem de Galip biraz darbe aldı.

Aramızda Kalsın'ın ise sırtı bu saatten sonra yere gelmez. Gerçi onu birkaç gün sonra konuşsak daha doğru olur... :)

Sezon başı olduğu için ve dikakt çeken bir konuk olduğu için bir yükselme vardı. Geçen sezon Pazar'a geçince baya yükselmişti zaten aynı oanalrla devam etti galiba bu sezonun ilk bölümündede.:)

Gönül İşleri beklediğim patlamayı daha yapamamış. Bu oranlarla çok rahat ilerler ancak 2. sezonunu garantilemesi için biraz daha yükseliş şart bence.Dün internetim yavaş olduğu için Gönül İşleri'ni tam izleyemedim . Bir ara tamamını izleyeceğim.

Urfalıyam Ezelden biraz düşmüş ama hemen tedirgin olmamak gerek. Bir hafta düştü diye gerisi gelecek diye birşey yok :) Yükselecektir. Bana göre Küçük Gelin gibi bir dizi birinci olacağına Urfalıyam Ezelden gibi kaliteli ve uğraşılmış bir dizi birinci olmalı.
Reyting demişken, bugünün tahminleri ne zaman gelecek? @hayret bi şey

Kucuk Gelin hakettigi zirveyi almis bu hafta, sevindim. :)
Urfaliyam Ezelden ve Gonul Isleri iyi gitmisler, tebrikler.
BBEB cok iyi gitmis, tebrikler.
Para Bende bence cok keyifli ve eglenceli program umarim yukselir.

Gönül İşleri iyi gitmiş :bhr: @Bully Bence yayın gitmese bayağı fazla alırdı bundan :) haftaya bence Total'de 2, Abc 1. oluruz :X