hahahahha ne söyliyim şimdi ben sanaz. nation daki zombiler mesela dönüşsede bozulmuyoryani dar günde idare eder durumdalar
hahahahha ne söyliyim şimdi ben sanaz. nation daki zombiler mesela dönüşsede bozulmuyoryani dar günde idare eder durumdalar
İlk bölünü izledim de simdi bu dizi psikolojik gerilim falan değil bildiğin polisiye ve sıkıcı polisiye ben polisiye amerikan filimlerine dayanamam buna hic dayansm)) ben bir cinayeti kim yaptığı öğrenmek için 8 bölüm mu izleyeceğim))) ben izlemiyorum bu diziyi)))t
true detective i tek günde bitiripte yorum falan yaparsan yorumlarını okumayız) @Forumdash la karar aldık tek günde bir bölümden fazla izleyip yorumlarsan artık yorumları dikkate almayacağız true öyle aceleye getirilecek dizilerden değil özgül ağırlığı var kalbimizdeaynı bülent arınç ın ak partideki özgül ağırlığı gibi ..
türüne takılma bence? diziyi beğenmedin yani fazla zorlamayalım seni ? sen en iyisi dizileri falan izlemeyi bırakİlk bölünü izledim de simdi bu dizi psikolojik gerilim falan değil bildiğin polisiye ve sıkıcı polisiye ben polisiye amerikan filimlerine dayanamam buna hic dayansm)) ben bir cinayeti kim yaptığı öğrenmek için 8 bölüm mu izleyeceğim))) ben izlemiyorum bu diziyi)))
Sen psikolojik gerilim dedin ondan başladım))) hangi ekip buluyor katili ve katil kimtürüne takılma bence? diziyi beğenmedin yani fazla zorlamayalım seni ? sen en iyisi dizileri falan izlemeyi bırakfilm bölümüne bak güzel filmler var
banamı soruyorsun ? ben diziyi bitirdiğim halde katili bulamadım sen tek bölümde katilmi bulacaksın ?Sen psikolojik gerilim dedin ondan başladım))) hangi ekip buluyor katili ve katil kim
Alt yazı sorunu var İspanyolca dili yuklemisim başa çıkamadım. 8 bolum izleyip katili bulamadin demek))) yazık sana)))banamı soruyorsun ? ben diziyi bitirdiğim halde katili bulamadım sen tek bölümde katilmi bulacaksın ?
varmı öyle kolaycılık? emeği çek, bölüm sonuna gel, sonra konuşalım katilin kim olduğunu neden olduğunu nasıl olduğunu falan filan işte...
tek bölüm izleyenlere değil katili söylemek günahımı bile vermem
işte sen izle katili birlikte çözelimAlt yazı sorunu var İspanyolca dili yuklemisim başa çıkamadım. 8 bolum izleyip katili bulamadin demek))) yazık sana)))
Ben indirdim indirmesi kolay siteydi))). Rust Zaten ilk bölümde rust un olmadığı belli. Çoğu ip ucunu o buluyor. Ve adamın inancı yok. Bu cinayet inançlı birinin isi. Daha doğrusu dizi bastan sona inanirsaniz sizi kandırılar temasını işliyor. Ve inançsız birini sevdiriyor. Diğer arkadaşında o zeka yokişte sen izle katili birlikte çözelim
ispanyolcayı nerden buldun ? adamlar nasıl olsa bu diziyi izlesede bişey anlamaz, anlasada değerini bilmez eleştirir diyip ispanyolca olanımı sana kakaladılar naptılar)
Yok ben amerikan dizilerini biliyordum ama uzun sure izlememistim değişiklik var mi diye baktım pek yokmuş))) walking dead de roman uyarlaması özelikle cizgi film uyarlaması ya ondan 2. Sezonu iyi çıktı@beyazsoy başka diziye basla bence
Uzulecek ne var yahu dizi işte senin hayatin değil ya)) amerikalılar iyi çözmüş film ve dizi işini sürekli ayni mamayi veriyorlar iste. Türü dedectif biz de olsa kimse yüzüne bakmaz ama @destere @Forumdash hayran hayran izliyor))) yine walking dead en iyisi dizinin kurulması ve tema dediğimiz yapi çok basarili. Daha nasıl seni memnun edeceğiz))@beyazsoy her ne kadar haklı olsanda bu kadar agir eleştirmene gerek yoktu bence üzüldüm biraz
Dedektifi iziledin mi??? 😱Uzulecek ne var yahu dizi işte senin hayatin değil ya)) amerikalılar iyi çözmüş film ve dizi işini sürekli ayni mamayi veriyorlar iste. Türü dedectif biz de olsa kimse yüzüne bakmaz ama @destere @Forumdash hayran hayran izliyor))) yine walking dead en iyisi dizinin kurulması ve tema dediğimiz yapi çok basarili. Daha nasıl seni memnun edeceğiz))
İzledim adamlar ölünün kulaklari 20 yıl neden yeşil dusunemis ormanda yeşile boyanmış sanmışlar))) bir de dizi psikolojik gerilim değil bildiğin polisiyeDedektifi iziledin mi??? 😱
Ergenler daha çok seviyor yahuu bunun on yargıyla filgisi yok. Öyle olsa kiraz mevsimini overmiydim))) bazı diziler konu itibariyle sınıflara ayrılıyor işte.@beyazsoy tmm memnun oldum simdi sagol
ama diziye baslamdan önce ergen dizisi demiştin neymiş önyargılı olmak kötü birsey mış ))))
Sen görmüşmüydün yeşile boyandiğini onlar fark etmeden önceİzledim adamlar ölünün kulaklari 20 yıl neden yeşil dusunemis ormanda yeşile boyanmış sanmışlar))) bir de dizi psikolojik gerilim değil bildiğin polisiye
Ben cepten izliyorum adamları zor seciyorum)) kulağını nerden göreceğim)) ama rustin yapmadığı çok açıktı çünkü dizinin alt metni okuması oraya gidiyordu. İnançlar insanı kandırır göndermesi işleniyordu.Sen görmüşmüydün yeşile boyandiğini onlar fark etmeden önce
Rust'ın zaten inancı yoktuBen cepten izliyorum adamları zor seciyorum)) kulağını nerden göreceğim)) ama rustin yapmadığı çok açıktı çünkü dizinin alt metni okuması oraya gidiyordu. İnançlar insanı kandırır göndermesi işleniyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?