Engin kozumuz var bizim @serhatt @Forumdash @xemrexxx @Harunnn60Evet yamuk ağızlı Osman'ın her hafta düşmeye devam etmesi gibi.
20 üstü garanti 25 de olabilir 30 a kadar yolu var
Engin kozumuz var bizim @serhatt @Forumdash @xemrexxx @Harunnn60Evet yamuk ağızlı Osman'ın her hafta düşmeye devam etmesi gibi.
Çatlasan da patlasan da Osman asla bizi geçemeyecekYamuk ağızlı doktorunuz düşmeye devam ediyor doktorlardakı ecünnü bir işe yaradı @Aserat @Forumdash @Harunnn60 @ozgur2113 @xBUGRAx @Yiğitt @mrt-06 @xemrexxx
Şişir anam şişiiiirEngin kozumuz var bizim @serhatt @Forumdash @xemrexxx @Harunnn60
20 üstü garanti 25 de olabilir 30 a kadar yolu var
Zemheri gelir @mrt-06 'ınPerşembe’ye yeni dizi gelsin bu ne böyle iki dizi kapışıyo sadece
Çıldırmışsın sen. Hala senin Osman’ını ezip geçiyor.Yamuk ağızlı doktorunuz düşmeye devam ediyor doktorlardakı ecünnü bir işe yaradı @Aserat @Forumdash @Harunnn60 @ozgur2113 @xBUGRAx @Yiğitt @mrt-06 @xemrexxx
Engin gelecek 30 reytingleÇıldırmışsın sen. Hala senin Osman’ını ezip geçiyor.
Rüyanda gelir anca Engin.Engin gelecek 30 reytingle
@serhatt la bir iddamız var gelirse izleyecek birlikte izlersiniz artık senide iddaya katıyorumRüyanda gelir anca Engin.
Yalan söyleme öyle bir şey yok@serhatt la bir iddamız var gelirse izleyecek birlikte izlersiniz artık senide iddaya katıyorum
Ben senin yerinede girdim @ozgur2113Yalan söyleme öyle bir şey yok
Ben senin yerinede girdim @ozgur2113
Bu adamlar bitiyor biz çocuklarımızla izlicektik @Forumdash da öyle
Çocuklarınız olmayacağı için bitsin bencedeBu adamlar bitiyor biz çocuklarımızla izlicektik @Forumdash da öyle
Kıskanma bizi salarım üstüne Kıvılcım'ımı 😎Yamuk ağızlı doktorunuz düşmeye devam ediyor doktorlardakı ecünnü bir işe yaradı @Aserat @Forumdash @Harunnn60 @ozgur2113 @xBUGRAx @Yiğitt @mrt-06 @xemrexxx
Ben neysede @Forumdash torunları bile olabilir kaç yaşında morukÇocuklarınız olmayacağı için bitsin bencede
Ertuğrul mu kaldı garii
Dönecek
HOŞTTTTTTTT