baktım ki her kafadan bir ses çıkıyor .....bende kendimi 8.sülüman han ilan ettim ....iyi etmiş miyim.....yarın forumda cigara ve içkiyi yasaklıyacağım....
Yasakla. İyi olur be. Yarın Perşembe (aslında bugün) Mübarek gün. Vadi var.
baktım ki her kafadan bir ses çıkıyor .....bende kendimi 8.sülüman han ilan ettim ....iyi etmiş miyim.....yarın forumda cigara ve içkiyi yasaklıyacağım....
yok hacı şeytan hüremi görünce sende mi bürütüs derdi)))
keşke bazı arkadaşlarda en azından paçayı sıyırmak için bu ahlaka anlayışı olsaydı da bizde rahat rahat formdaki yazıları okusaydık))))
aynen modern şeytanalrı ortaya çıkarıyo kadın 500 yıl geriden şeytan onun önünde diz çöker biat eder
Sırrın bende güvende....takas berenin gizli hayranı@ caktırmamaya calısıyor forumda kimseye söleme sakın
ben varya 1 bölüm aşkı memnu izlediysem adam değilim o kadar kendimi kaybetmedim şükür
takas aşk-ı memnu lu günlerinden az bahset bana anlattıklarını
forumda kimsenin haberi yokmus
Yok ben açıklamalı yazdım ki o konuyu...Ama takas bi acıklama yapmamişti o gunde bugundetakas aşkı memnudan yazınca berenci oluyorya sende memati videoları izliyon...bu durumda sende vadici oluyon senin mantığa göre..etkiyetepki prensibi....
Kadin seytanin babasi diyosun yani
benim adım hızlı ....en hızlı ben girer en hızlı ben çıkarım ahanda çıkıyom.....herkese iyi geceler...:mge:
benim adım hızlı ....en hızlı ben girer en hızlı ben çıkarım ahanda çıkıyom.....herkese iyi geceler...:mge:
ben ne berenin dizilerin izledim ne bilirim ne izletirim evde kesinlikle babam bile açamaz açtırmamzaten o da vadici de başka gün olsa bile açtırmam
aga gitme yavbenim adım hızlı ....en hızlı ben girer en hızlı ben çıkarım ahanda çıkıyom.....herkese iyi geceler...:mge:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?