Sen anca dandik komedi dizileri izle zaten.
olsun en büyük fenerbahçe gerisi hikaye
Sen anca dandik komedi dizileri izle zaten.
O kadar da degil da
beni herkes gördüde cevap veren yok.....beni daha tanıyamadınız mı bire zındıklar....ben sultan 8.sülüman han...ben foruma geldiğimde herkes desturrrrrrrrr çekecek...çekmeyen sümbüllere gelsin......:Wbu konu değişik bi evrim geçirdi kim kile ne konuşuyo belli değil 1 seneyi aşkındır bu forumdayım ilk defa böyle bişey gördüm
- - - Ekleme - - -
aga ilk ben gördüm
Bu kadar çabuk biteceğini tahmin etmemiştim tartışmaların. 50 sayfa olacaktı ama
canım gitmişti be hey gidi günler hey hayatın durduğu andır bu an türkiye de
10-11 yaşlarında olmama rağmen şu anı ve hissettiklerimi hala hatırlıyorum yatapımın içine girip ağlamıştım babam görmesin diye ah ah
canım gitmişti be hey gidi günler hey hayatın durduğu andır bu an türkiye de
10-11 yaşlarında olmama rağmen şu anı ve hissettiklerimi hala hatırlıyorum yatağımın içine girip ağlamıştım babam görmesin diye ah ah
OOOOOOOO laf lafı açarken bir post diğerini kaynatirken neler okuyoruz
@takas Beren hayranı belliydi zaten...TV'de izlemesede netten takip ediyor
beni herkes gördüde cevap veren yok.....beni daha tanıyamadınız mı bire zındıklar....ben sultan 8.sülüman han...ben foruma geldiğimde herkes desturrrrrrrrr çekecek...çekmeyen sümbüllere gelsin......:W
allahtan başbakan uyardı bunları yoksa hürrem bol dekolteyle ramazana girecekti)))))
Ya aga yapma şunu. başlama gene Vadi videolarına
sende vadi hayranı oluyon bu durumda....takas gitmeden forumdashıda vadiciler listesine ekle....yakalandı....sobe....
OOOOOOOO laf lafı açarken bir post diğerini kaynatirken neler okuyoruz
@takas Beren hayranı belliydi zaten...TV'de izlemesede netten takip ediyor
Aga tartışmaya katıl bak nası cevap veriyolar.
Bu kadar çabuk biteceğini tahmin etmemiştim tartışmaların. 50 sayfa olacaktı ama
aga konuda cevap yazacak bişey yok bizde takılıyoz işte sen tabi o zamanlar ne izliyodun aga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?