26 Aralık 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Vadiyi 2003 yılından beri izlediğim için hiçbir diziye değişmem ama bu diğer dizileri izlemicez anlamına gelmiyor kuzey süper dizi.

e tabi öyle aga ben ne diziler izledim enfesto ama vadinin yeri köşede saklı apayrı o

bir acı hayat bir ezel bir tek türkiye bir pusat falan hastası olduğum dizilerdi

kimse kimseyi kandırmasın kuzey şu an başka güne geçse neler oalcağını herkes biliyor

9-10 yaşında beri vadi izliyoz yerini ne tutabilir ki

senin izlediğin diziler çöp orası kesin
my,alev alev,krem falan filan
tek türkiye süper ötesi bi diziydi

my bi destan yazıyor türk dizi tahine altın harflerle geçiyor bir dünya klasiği

alev alev ne kadar çöp olsada vadiden iki gömlek üstün

krem ise vadiden daha gerçekçi sahnelerle dolu kreme hayal ürünü vadiye gerçek diyenin aklına şaşarım
)

iyi akşamlar arkadaşlar....bu gece kim kimin potasına üçlük salladı ..anlatım bakam hele.....[v]

kimse kimseyi kandırmasın kuzey şu an başka güne geçse neler oalcağını herkes biliyor

nolcak
bence hiçbişey olmaz
dua ette my nin karşısıan sağlam rakip gelmesin sinek gibi ezer

- - - Ekleme - - -

altın harfler mi
çöpe atıyolar resmen rezil dizi

diğerleri de çöp baştan sona

- - - Ekleme - - -

çöpçüüüüü çöp var bekle

vay arkadaş sende beni anlamıyosan yorum yapmaya bile gerek yok
diyorum ki aynı gün olsa sen hangisini izlersin china shangai hangisini izler arslan bey hangisini izler

tabiki her aklı başında insan gibi o arkadaşlarımızda kuzey güneyi izler
)

leeeeeeeennnnn...bu gece de mi kurtlar vadisi...ya şu vadi kadar konuşulan dizi dünyaya gelmez....gece gündüz gündemde dizi helal olsun adamlar ne dizi yapmışlar......:cheerful:

alev alev ve krem gercekten çop dizi destere sen nasıl bunları ızlersın

e tabi öyle aga ben ne diziler izledim enfesto ama vadinin yeri köşede saklı apayrı o

bir acı hayat bir ezel bir tek türkiye bir pusat falan hastası olduğum dizilerdi

Sen de hep güzel dizleri izlemişn be aga
Hiç mi uyduruk dizi izlemedin

Takas nerde mafİa dİzİsİ var onlari İzlİyor sİlahli dİzİlerİ sevİyor