Kuzey Güney tadında gidiyor her an aksiyon olmaz aşkda lazım ki olaylar karıştı aga sen izlemeden yorum atıyorsun..
sinema başladı kanalD de fransız polisiye güzel filme benziyor ..
Kuzey Güney tadında gidiyor her an aksiyon olmaz aşkda lazım ki olaylar karıştı aga sen izlemeden yorum atıyorsun..
kimeydi bu lafneyse youtube 1 saate yüklenir tamamı bakarım oradan 90 dakikalık bölümü 30 dakikada izlerim
Takasa dedim alıntı yapmak zor geliyor
İzle izle güzel bölümdü kuzey sonunda fena bir plan yaptı..
onu değil cemreyi merak ettim ben arada kaynıcak üzerine ne suç kalacak da bu kız hapse girecek
pek sanmıyorum aga 5 reytinge iyi diyemeyiz hadi 6 olsun tns de yarın alcağı 5-6 çünkü bunun nedeni açık aga
Zeynebi öldürürde girer inşallahama dizi ters köşe yapıyor hep neden gireceğini bende kestiremiyorum..
barış da olabilir öldürdüğü
barış da olabilir öldürdüğü
fatma girik daha şanslı bence
onunda dizi çekmesi lazım)
ben kg yi ilk sezonun ortasına kadar izliyodum sonra hoşuma gitmedi son 1 senedir 10 saniye bile izlemedim beni tv de tutamadı yapacak bişey yok aşk dizisi oldu bıraktım
Bi kere de anlığın geldiğini unut da biz kopyalayak da
Bence cemrenin üstüne kalacak bir suç ama kim ölür hangi suç kalır bilemem cemrede o yürek yok gibi
bence seni öldürse ölümün cemrenn elinden olsa itiraz etmezsin gibihele bir de zeynep ya da banu yardım ederse ölümüne
KVP'ye bak hele o gun star bile boş...Kanal D kayp Şehir UEK.KVP'yi bunlarla mı kıyaslıyon...Kuzey Guney devamlılık gerektiren bi yapım.Kayp devamlılık gerektirmez.Daha benim 3.bölümde gördüğüm Aysel karakterine evin ortanca oğlunun öpüşmelerini geçen hafta yayınladilar...Düşün artık.Kuzey Guney Kayp Şehir'den daha kurgusal...Kayp Şehir yuksek alıyorsa devamlılık gerektirmeyen bi yapımdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?