26 Aralık 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

bu bölüm gerçekten harikaydı özelikle hürremin perçemlerini özlemişiz geçen haftadan beri perçemleri gördük nihayet:))

pargalı muhteşem oyunuyor..

son sahnede hürrem pargalının yanına giderken sümbül ağa sultanımm dedikçe hürremin gözleri faltaşı gibi açılıyordu çok korktu kadıncağız :))
yanlız bu bölümde hürremle ibodan çok sümbülle diana döktürdüler :d

22:45 - 23:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
STAR: 10.78 , 2) KANALD:
7.46 , 3) SHOW: 2.55 , 4)
KANAL7: 1.65 , 5) STV: 1.58

Maç günü KVP saatiyle oynaniyormuş bunla göğüsünü gereceğine başini önune eğ...Diğer saydığın diziler bana görede tırt diziler...Veda'ya harcanan zaman ve parayla ben olsam İntikam'a harcardir bu bekleyenleri bekletmezdim kanalımın prestiji bi kat daha artardi...

vadinin maçla çakıştığı anlarda da maçı ezdiğini gördük boşluk moşluk bahane boşluktan izlenen dizi varsa my dir açık ve net

vadinin maçla çakıştığı anlarda da maçı ezdiğini gördük boşluk moşluk bahane boşluktan izlenen dizi varsa my dir açık ve net

tabi cnm :d maç olunca reklam vermeyen neredeyse 10 da başlayan dizi my değildi mty hep vaktinde başlar reklam stratejkisi d eyapmaz :d

- - - Ekleme - - -

haklısın ama pargalının 15 kişilik küçük orduyu yok edişide takdire şayandı :))

adamalr çok fazla süreç film ya da pana film dizleri izlemişer :d

vadiyi çarşamba günü tartışıp çarşambayı kirletmeyelim arkadaşlar :))

hürremin yüzü suyu hürmetine çarşamba çamursuz geçsin :))

hürremdeki bu müslamlık hızı kimsede yok kadın bir anda evliya oldu a-tabi arada milleti öldürmeye kalmasa iyi olur ama bu yptıkları günahları afettirir kız :))) merak ediyorum artık diğer bölümde ne yapacak. haca mı gider zekat mı veririr tek onlar kaldı :)))))))

hürrem sultan keşke kurduğu vakjıfla maddiyat açısından fakir olanalra değil de akıl açısından fakir olanalra yardım etseydi şidiye bu zırvalar olmazdı :D

- - - Ekleme - - -

vatandaş iki haftalık blayına gitti unuttular parlak çocuğu :)) ne 5 yılı :))

ben onu değil başkalarını da kastetmiştim ama algıda seçiçilik parlak çocuk görünce seçiyon hemen sen :d

hürrem sultan keşke kurduğu vakjıfla maddiyat açısından fakir olanalra değil de akıl açısından fakir olanalra yardım etseydi şidiye bu zırvalar olmazdı :D

- - - Ekleme - - -

ben onu değil başkalarını da kastetmiştim ama algıda seçiçilik parlak çocuk görünce seçiyon hemen sen :d

boşver arada kaynasın o da:))

zararı yok çöp çöptür ha parlak ha tırlak oğlan farketmez:))

- - - Ekleme - - -

Bi ara online oyunlara dadanmiştim pargalının çift el silah tutuşu adamı arkadan kesmesi filan...OFF o günleri özledim ne char kasardim :F:F

ama o işi yaparken pargalının mimikleri şahaneydi nefreti yüzünden okunuyordu işte bunu çakma rambolarda göremiyoruz yetenek burda devreye giriyor :))

23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 7.31 , 2) KANALD: 4.8 , 3) SHOW: 2.92 , 4) KANAL7: 2.4 , 5) STV: 2.36

Kuzey Güney tadında gidiyor her an aksiyon olmaz aşkda lazım ki olaylar karıştı aga sen izlemeden yorum atıyorsun..