26 Aralık 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 8.6 , 2) KANALD: 6.98 , 3) TRT1: 2.84 , 4) SHOW: 2.39 , 5) KANAL7: 1.66

SBT ‏@sbtanaliz
22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 8.6 , 2) KANALD: 6.98 , 3) TRT1: 2.84 , 4) SHOW: 2.39 , 5) KANAL7: 1.66

sakarya fıratta bitti my Allah ını seversen 10 al bari yav :d :d sağlam dizi gelse toz duman eder çok rahat

22:30 - 22:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
STAR: 8.6 , 2) KANALD:
6.98 , 3) TRT1: 2.84 , 4)
SHOW: 2.39 , 5) KANAL7:
1.66

vadinin meşhurr metini kafası kesilen benim için üzülmedeymiş yav dün gördüm :d

- - - Ekleme - - -

kanal d şu kuzey güneyi başka güne koysa da bazı arkadaşalrın yorumlarını görsek :d

dua ette kayıp şehir çarşambaya falan gelmesin 8 den 3 e falan düşersiniz :d :d

- - - Ekleme - - -

rakiplere bak be :d şu an en boş gün çarşamba bu açık

vadinin rakibi yok diyenler my nin rakiplerini saysın hele ya da dur ben sayim

kuzey güney :d kayıp kadar alamıyo :d
sakarya fırat :D

vay be rakiplere bak off :d

- - - Ekleme - - -

zaten hep öyle oluyo haftaya haftaya :d
KVP'ye bak hele o gun star bile boş...Kanal D kayp Şehir UEK.KVP'yi bunlarla mı kıyaslıyon...Kuzey Guney devamlılık gerektiren bi yapım.Kayp devamlılık gerektirmez.Daha benim 3.bölümde gördüğüm Aysel karakterine evin ortanca oğlunun öpüşmelerini geçen hafta yayınladilar...Düşün artık.Kuzey Guney Kayp Şehir'den daha kurgusal...Kayp Şehir yuksek alıyorsa devamlılık gerektirmeyen bi yapımdir...

KVP'ye bak hele o gun star bile boş...Kanal D kayp Şehir UEK.KVP'yi bunlarla mı kıyaslıyon...Kuzey Guney devamlılık gerektiren bi yapım.Kayp devamlılık gerektirmez.Daha benim 3.bölümde gördüğüm Aysel karakterine evin ortanca oğlunun öpüşmelerini geçen hafta yayınladilar...Düşün artık.Kuzey Guney Kayp Şehir'den daha kurgusal...Kayp Şehir yuksek alıyorsa devamlılık gerektirmeyen bi yapımdir...
tamam işte demekki güçlüymüş :D rakibi kimmiş my nin ne pis yedili vardı ne maç hani noldu boş dizi olduğunu görmüş olduk :d sağlam dizi gelse duman eder duman :D

- - - Ekleme - - -

çarşamba vadi tekrarı olsa my yi geçer bence :d

tamam işte demekki güçlüymüş :D rakibi kimmiş my nin ne pis yedili vardı ne maç hani noldu boş dizi olduğunu görmüş olduk :d sağlam dizi gelse duman eder duman :D

- - - Ekleme - - -

çarşamba vadi tekrarı olsa my yi geçer bence :d
Sakarya Fırat izleyen biri elbette o gun KVP tekrarda izler.Bu yuzden MY-KG gibi dizilerin reytingi düşük çıkar.

- - - Ekleme - - -

diana reyiz başkalfa oldu :d
Ama ben ne dedim :F:F Sadık kalfa olur dedim az önce :F:F

Yanlız kuzeyi küçümseyenler olmuş burada sakaryattan bin kat iyi dizi kıvancın oyunculuğu tokatlar alayını reklam olmadığında yükseliyor görüldüğü gibi cuma olsa açık ara birinci olur zaten.

Yanlız kuzeyi küçümseyenler olmuş burada sakaryattan bin kat iyi dizi kıvancın oyunculuğu tokatlar alayını reklam olmadığında yükseliyor görüldüğü gibi cuma olsa açık ara birinci olur zaten.

bnm dediğimi örnek kuzey perşembe olsa aklı karışacak ir vadici :)

- - - Ekleme - - -

Sakarya Fırat izleyen biri elbette o gun KVP tekrarda izler.Bu yuzden MY-KG gibi dizilerin reytingi düşük çıkar.

- - - Ekleme - - -

Ama ben ne dedim :F:F Sadık kalfa olur dedim az önce :F:F

bu dianayı kopyalayıp viyana seferine götürseler viyana kapılarını açardı bu hatun tek omuzda:d

kuzey perşembe olsa 4 bile olamaz vadiyle çakışan seyircisi var onlarda gider

soru 2 yilda bir ramazanin geldigi yer muhtesem yuzyil :))))))))) basbakan bir haykirdi hurrem kapandi hurrem namaza basladi hurrem oruc tuttuyorda ne basbakanmis be :)))))))

sakarya fırat süper de müzikler fazla iyi değil çatışma sahnesinde bi müzik çalıyo insanın uykusu geliyo :d yav bi gaz ver çal bi gladio adamı coştur coştur :D